Ugrás a tartalomra

Esélyesek a Pannon RTV-sek munkái a Kulturális Filmek Fesztiválján

2019-08-10
15:25
2019-08-10
16:05
Forrás
tudositok.hu
Esélyesek a Pannon RTV munkatársainak kisfilmjei is az V. Kulturális Filmek Fesztiváljának díjaira. 25 mű került a döntőbe a Kárpát-medence minden részéből, így Vajdaságból is.

A fődíj 800 ezer forintos jutalom, míg a második és a harmadik helyezett kisfilm alkotói 400 ezer, illetve 250 ezer forintot kaphatnak. Különdíjakat is kiosztanak, a közönségdíj pedig 300 ezer forint.

A Pannon RTV munkatársainak három filmje is döntős. Huszár Krisztián Megérett a vessző, Búzás Zsuzsanna Parázson született, Herczeg Zsolt Múlt, jelen, jövő címmel készített kisfilmet. Vajdaságból még Gazsó Orsolya Miasszonyaink – A topolyai zárda nővérei című művével jutott be a fináléba.

Kulturális Filmek Fesztiválja
Kárpát-medence
Pannon RTV
kisfilm
Vajdaság

Most

07:41

Tüntettek a G7 csúcs ellen

Több ezren tiltakoztak békésen a francia-spanyol határ mindkét oldalán a G7-es országcsoport szombat este Biarritzban megkezdődött csúcsértekezlete ellen.

Népszerű

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.