Ugrás a tartalomra

Esélyesek a Pannon RTV-sek munkái a Kulturális Filmek Fesztiválján

2019-08-10
15:25
2019-08-10
16:05
Forrás
tudositok.hu
Esélyesek a Pannon RTV munkatársainak kisfilmjei is az V. Kulturális Filmek Fesztiváljának díjaira. 25 mű került a döntőbe a Kárpát-medence minden részéből, így Vajdaságból is.

A fődíj 800 ezer forintos jutalom, míg a második és a harmadik helyezett kisfilm alkotói 400 ezer, illetve 250 ezer forintot kaphatnak. Különdíjakat is kiosztanak, a közönségdíj pedig 300 ezer forint.

A Pannon RTV munkatársainak három filmje is döntős. Huszár Krisztián Megérett a vessző, Búzás Zsuzsanna Parázson született, Herczeg Zsolt Múlt, jelen, jövő címmel készített kisfilmet. Vajdaságból még Gazsó Orsolya Miasszonyaink – A topolyai zárda nővérei című művével jutott be a fináléba.

Kulturális Filmek Fesztiválja
Kárpát-medence
Pannon RTV
kisfilm
Vajdaság

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:23, Frissítve: 22:40

Ötven fokosra izzik Ausztrália

Nyugat-Ausztráliában már napok óta negyven Celsius-fokos hőmérséklet uralkodik, miközben a térség legnépesebb települése és fővárosa, Perth környékén tovább terjednek a bozóttüzek.
16:23

Hollandia nyerte a női kézilabda vb-t

Hollandia győzelmével zárult a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság, miután Danick Snelderék a rendkívül izgalmas fináléban 30–29-re legyőzték Spanyolországot.
16:14, Frissítve: 16:19

Kalandos kirándulás és ajándékok

Nem mindennapi utazásban volt ma részük az érdeklődőknek a Télapóval, ugyanis a Szerbiai Vasutak egy újévi hangulatba öltöztetett szerelvényt indított a Szabadka-Palics útvonalon, oda-vissza.

Népszerű

Megállapodott a kormány és a Szerbiai Posta

Aláírták a megállapodást a posta munkásainak képviselői, a cég vezetősége és a kormány illetékesei, amellyel megvalósulnak a foglalkoztatottak fizetésemelés iránti igényei.