Ugrás a tartalomra

Évadnyitó előadás a szabadkai Kosztolányi Dezső Színházban

2019.09.29
07:42
2019.09.29
16:49
Forrás
Pannon RTV
Telt házas évadnyitó előadást tartottak tegnap este a szabadkai Kosztolányi Dezső Színházban.

Az Urbán András által rendezett, az elmúlt idényben is nagy sikert aratott, Az Úr nevében című produkciót adta elő a társulat. Csúcs Emese, a Kosztolányi Dezső Színház marketing munkatársa kiemelte: a 2019/2020-as évadban nemcsak új bemutatókkal várják a színházlátogatókat, hanem a már jól bevált, hagyományos programokkal is.

Csúcs Emese, marketing munkatárs, Kosztolányi Dezső Színház, Szabadka: „Először is, október 25-én várjuk majd a színházlátogatókat, Kucsov Borisz rendezésében a színpadra kerül egy új darabunk, ami a Kút nem kiút címet viseli. Ez egy western az elvándorlásról. A mi színészeinket foglalkoztatja, tehát maga a rendező is szerepel benne, mint mondtam, Kucsov Borisz, továbbá Mészáros Gábor és Búbos Dávid. November folyamán a Desiré Central Station Fesztivál kerül színpadra, 23-tól 30-ig. A teljes évadban várjuk a színházlátogatókat a Desiré villamosa című programsorozattal. A későbbiekben Kokan Mladenović rendező fog nálunk rendezni, az ő darabja december folyamán kerül színpadra, majd Urbán András darabja, Mezei Kingáé, és Igor Vuk Torbica darabjai kerülnek a színpadunkra.”

Kosztolányi Dezső Színház
Szabadka
Az Úr nevében
Csúcs Emese
Urbán András

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.