Ugrás a tartalomra

Ezeket a kézimunkákat érdemes megnézni!

2022.08.04
16:48
2022.08.04
17:54
Forrás
Pannon RTV
Megnyílt a Vajdasági Kézimunka Kedvelők Szövetségének 23. Nemzetközi Kiállítása. Idén az újvidéki József Attila Általános Iskola ad teret a 860 kiállítónak, 41 vajdasági és 6 magyarországi egyesületnek.

A házigazda ebben az évben a Petőfi Sándor Magyar Művelődési Központban működő Mimóza Kézimunkacsoport. Az egybegyűlteket alkalmi műsorral köszöntötték a megnyitón, a záróünnepség pedig vasárnap lesz kettő órakor. A kiállítás minden nap reggel 9-től este 19 óráig tekinthető meg.

Monoki Julianna, vezető, Mimóza Kézimunkacsoport: „Ezzel a szép kiállítással, hogy ha tágabb körből is eljönnének bennünket megnézni, akkor biztos, hogy megszeretnék, és nagyon nagy szeretettel kapcsolódnának hozzánk. Nem csak az, hogy új technikákkal ismerkednek meg, a régi dolgokat is megtanulják, és barátkozunk, ünnepelünk, örülünk egymásnak. Van olyan is, aki eljön csak azért, hogy barátkozás szempontjából beszélgessen valakivel, mert olyan szép korúak vagyunk most már. Közben szeretnénk, ha a fiatalok is csatlakoznának.”

kézimunka
kiállítás
Újvidék
József Attila Általános Iskola
Mimóza Kézimunkacsoport

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.