Ugrás a tartalomra
hetnap.rs

Felhívás a Cs. Simon István Vers- és Prózamondó Találkozóra

2019.09.23
09:54
Forrás
Közlemény
A csókai Móra Ferenc Magyar Művelődési Egyesület idén is meghirdeti a Cs. Simon István Vers- és Prózamondó Találkozót.

A rendezvényre óvodások, az általános iskolák és a középiskolák tanulói, valamint felnőtt vers- és prózamondók jelentkezhetnek. A résztvevők a versenyre vajdasági magyar írók, költők versével vagy prózájával, illetve születésének 140., halálának 85. évfordulója alkalmából Móra Ferenc versével vagy prózájával nevezhetnek be. Minden fellépőnek egy verset, vagy egy prózát kell előadnia. A Cs. Simon István Vers- és Prózamondó Találkozó 2019. október 19-én, szombaton, 10 órakor kezdődik Csókán, a Móra Ferenc Magyar Művelődési Egyesület székházában.

Bővebb információ a 063/49-99-17-es telefonszámon, vagy a hetnap.livia@gmail.com e-mail címen kapható.

Cs. Simon István
Vers- és Prózamondó Találkozó

Most

16:49, Frissítve: 18:38

Gyerekfesztivál Magyarkanizsán

Több mint 300 gyerek vett részt a 15. Gyerekfesztiválon a magyarkanizsai Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola szervezésében. A gyerekek több kategóriában léptek színpadra, de ez mellett barátkoztak és közös játékokban is részt vettek.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.