Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

FELHŐ(n) JÁRÓ

2020.10.16
11:20
2020.10.16
16:40
Forrás
Pannon RTV
Fujkin István képzőművész monográfiáját mutatták be a Zentai Alkotóházban.

 A FELHŐ(n)JÁRÓ című kötet ciklikusan állt össze és a kezdetektől fogva a napjainkig tartalmazza a képzőművész alkotásait. A Forum Könyvkiadó Intézet legújabb kiadásának ünnepélyes bemutatóján a képzőművésszel Virág Gábor, a kiadó igazgatója és Bordás Győző, a kötet szerkesztője beszélgetett. A könyvbemutató idejére Fujkin István alkotásait is kiállították az Alkotóházban.

 Fujkin István, képzőművész: „Volt egy pár kép, ami eleve kisebbre került, mint a mellette levő, mert egyszerűen nem bírta a nagyítást, de a fontossága még megvolt, hogy belekerüljön. Volt, amelyiknél úgy dőlt el, hogy ez most már a minősége nem jó, tehát könnyebb szívvel hagytuk ki, tehát végül is kellett egy elég komoly szelekciót csinálni, hogy mi is kerüljön bele.”

FELHŐ(n) JÁRÓ
Zenta
Zentai Alkotóház
Fujkin István
képzőművész
monográfia
bemutató

Most

17:54, Frissítve: 18:01

Kórházba szállították Ferenc pápát

Korábban tervezett orvosi vizsgálatok céljából kórházba szállították Ferenc pápát – jelentette be a vatikáni szóvivő. Matteo Bruni nem tért ki arra, milyen vizsgálatokat végeznek, és azt sem tudni, ezek mennyi időt vesznek igénybe.
17:19

Pályázat női vállalkozóknak

Idén is támogatja a női vállalkozókat a Tartományi Kormány. Az érintettek gépek és felszerelések vásárlására, számítógépekre, szoftverekre, valamint innovációs, digitalizációs fejlesztésre is kaphatnak vissza nem térítendő támogatást.
17:01

Az IFRC és a WHO budapesti központját is bővítik

A Vöröskereszt és Vörösfélhold Társaságok Nemzetközi Szövetségének (IFRC), valamint az Egészségügyi Világszervezetnek (WHO) is bővítik a budapesti központját - jelentette be a Genfben tárgyaló magyar külgazdasági és külügyminiszter Facebook-oldalán.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.