Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián

Fergeteges koncertet adott az Uprize a VM4K-ban

2020-07-03
11:31
2020-07-03
17:39
Forrás
Pannon RTV
A zentai Uprize zenekar állította talpra a VM4K klub közönségét csütörtökön Szabadkán. A csapat 2015 óta létezik és a reggae hangzásvilágot a groove és a funk elemeivel ötvözi.

Nem sokan maradtak ülve csütörtökön a VM4K klubban Szabadkán. Az öt éve létező együttes igazi hangulatteremtő formáció. A zene, a mozdulat és a szöveg harmóniájával belelopták magukat a közönség szívébe.

Pintér Tamás, gitár, vokál, Uprize zenekar: „Mindannyiunk más zenei világból jött, keverednek a zenei stílusok a zenénkben, úgyhogy az alapja reggae, de funky elemek, sőt dísztorzió, gitár, teljesen nyitottak vagyunk minden zenei stílus felé.”

Márki Dániel a zenekar énekese azt mondja, a barátság és a zene szeretetéből indult ki minden, azóta is csapatban dolgoznak, a zeneszámokat is közösen írják: „Volt, hogy gitárosok írtak dalt, a szöveget többnyire a Pittel írjuk, aki előttem beszélt, és mindenféle kialakul hangulatunktól függően, ahogy összejönnek a dolgok és a későbbiekben kidolgozzuk. Többnyire együtt és aztán mindenki hozzáteszi a magáét, és aztán kijön valami egyveleg, ami, ha a hatunk szűrőjén átmegy, akkor zenélünk.”

Az esten többnyire saját számokat játszottak és a nyár végére néhány új dallal is debütálnak majd.

Uprize
VM4K
koncert
Pintér Tamás
Márki Dániel

Most

14:46, Frissítve: 14:53

Játszik a US Openen Đoković

Az ATP világranglista első helyezettjének részvételéle a New York-i tornán bizonytalan volt, most azonban Đoković megerősítette, hogy ott lesz az amerikai Grand Slam-en.

Népszerű

Karantén vár a Szerbiába utazókra?

Szerbia PCR-teszt kötelezettséget és karantént róhat ki az országba utazó külföldiek számára - erről ír a szerb sajtó. A hírt Branislav Tiodorović, a válságstáb tagja is megerősítette.