Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Fiatal művészek alkotásaiból nyílt tárlat Szabadkán

2018.10.13
07:45
2018.10.13
16:17
Forrás
Pannon RTV
Kiállni sosem ART címmel nyílt kiállítás a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központban pénteken, a közönség fotókat és festményeket tekinthet meg.
Pannon RTV

A tárlat célja, hogy lehetőséget nyújtson a vajdasági magyar fiatal művészeknek arra, hogy bemutathassák alkotásaikat. A kiállítást a Vajdasági Ifjúsági Fórum szervezte. Az alkotásokat október 19-ig tekinthetik meg az érdeklődők.

Pannon RTV

Gasztány Nóra, koordinátor, Kiállni sosem ART: „Ez egy nagyon régóta dédelgetett álmom, hogy egy ilyen kiállítást létrehozzunk, hiszen én is egy művész mellett nőttem fel. Édesanyám is festő, így látom, hogy egy művésznek nem fenékig tejfel az élet. Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha lenne egy kiállítás, ahol vajdasági fiatalok állíthatnak ki, akár akadémisták, akár olyan alkotók, akik úgymond hobbiból festenek, rajzolnak, vagy bármit is csinálnak.”

Szabadka
Népkör Magyar Művelődési Központ
VIFÓ

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.

Fizetés- és nyugdíjemelés jön Szerbiában

7,5 százalékkal emelkedik idén a GDP Szerbiában, ami magasabb fizetéseket és nyugdíjakat jelent - mondta el az Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében Aleksandar Vučić szerb államfő. A költségvetés módosításáról vitázik a szerbiai parlament.