Ugrás a tartalomra

Filmklubot tartottak a VM4K-ban

2022.06.17
13:33
Forrás
Pannon RTV
A Halálos tavasz című magyar filmdrámát vetítették csütörtök este a VM4K-ban.

A 105 perces magyar filmklasszikust Kalmár László rendezte 1939-ben Zilahy Lajos 1922-es regénye alapján Jávor Pál és Karády Katalin főszereplésével. Jövő hét csütörtökön Lennert Móger Tímea költő irodalmi estje lesz programon a VM4K klubhelyiségében.

Az eseményre a 024/672-110-es telefonszámon, a vm4k@vm4k.org.rs e-mail-címen vagy a VM4K közösségi oldalán lehet helyet foglalni.

VM4K
VM4K Csütörtök esték – másképp
Szabadka

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:42, Frissítve: 19:41

Lázár János Óbecsén zárta vajdasági körútját

Óbecsén a Petőfi Sándor Magyar Kultúrkörben tartott délután lakossági fórumot a Vajdasági Magyar Szövetség. Az eseményen jelen volt Lázár János magyar építési és közlekedési miniszter is, aki a Tisza-parti városban zárta vajdasági körútját.
16:55, Frissítve: 19:06

Birkózóiskola nyílt Pacséron

Nagy volt az érdeklődés a helyi iskola diákjai részéről. A Vajdasági Birkózóakadémia berkeiben a pacsérival egyben már kilenc klub nyílt, de folytatni fogják a tagtoborzást és a birkózóiskolák nyitását.

Népszerű

Két új pályázat jelent meg a Prosperitatinál

Folytatódik a Prosperitati Alapítvány vajdasági gazdaságfejlesztési programja, két új pályázat jelent meg a mezőgazdasági termelők és a vállalkozók számára, 2-2 milliárd forintos keretösszeggel. Pályázni december 5-től lehet.

Kerülje el ezt a kereszteződést Szabadkán

Újabb ideiglenes útlezárás várható Szabadkán. A Belgrád-Budapest vasútvonal kiépítése miatt november 25-étől, vagyis szombattól tíz napon át zárva lesz a Makszim Gorkij, a Jovan Mikić, a Papp Pál és a Szegedi út kereszteződése.