Ugrás a tartalomra

A Földön jó nekem – verses-zenés est a Lányiban

2018.01.28
18:56
2024.03.19
08:52
Forrás
Pannon RTV
Verses-zenés estet tartottak ma este Szabadkán, a Lányi Ernő Iparos Művelődési Egyesület székházában, A Földön jó nekem címmel.

Az estet Jónás Gabriella, az egyesület művészeti titkára nyitotta meg. Köszöntötte az egybegyűlteket, és meghálálta a közönségnek a támogatást, amit az elmúlt időszakban nyújtottak. A műsorban fellépett a Csáth Géza Művészbaráti Kör két versmondója, Kötelesi Füleki Erzsébet és Miklenovics Aranka. Emellett Molnár Krisztina és Tóth Noémi fuvolajátékát is élvezhették a jelenlévők.

Jónás Gabriella, művészeti titkár, Lányi Ernő Iparos Művelődési Egyesület, Szabadka: „Ma már nem szokás verset olvasni. Ha csak az által is, hogy két tehetséges versmondó megosztja a közönséggel az ő kedvenc verseit – amelyhez nyilván a saját gondolataik, érzéseik, pillanatnyi hangulatuk fűződik – természetesen ráfűzve a költő által elgondoltakra, megéltekre, megírtakra, akkor ezzel mindenki csak gazdagodhat.”

Lányi Ernő Iparos Művelődési Egyesület
Jónás Gabriella

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:59

Orbán Viktor Georgia miniszterelnökével tárgyalt

A találkozón a magyar-georgiai politikai együttműködés elmélyítésének lehetőségeit, valamint Georgia EU-integrációs folyamatának állását tekintették át, figyelembe véve a Magyarország uniós elnöksége nyújtotta előrelépési lehetőségeket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.