Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Folytatódnak a programok a VM4K-ban

2020-09-24
19:52
2020-09-24
20:02
Forrás
Pannon RTV
Megújult gyermekfoglalkozásokkal várja a legkisebbeket hétfőtől szombatig mostantól ismét a Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központ Szabadkán.

Folytatódik, de átalakult formában, a csütörtök esti programsorozat is, portrébeszélgetésekre kerül sor. A szervezők szerint olyan értékadó és közösségteremtő tevékenységet folytató személyiségeket mutatnak be, akik munkásságuk és élettörténetük által váltak ismertté. A ma esti, évadnyitó beszélgetés vendége Elor Emina színész volt, aki az életútjáról és pályájáról szóló beszélgetés során arra is kitért, hogyan élte meg a koronavírus-járvány alatti karanténállapotot.

Elor Emina, színész: „Nem éreztem magamat rosszul, mert nagyon sokat pihentem. Tényleg, ennyit nem aludtam. Főztem, varrtam, kézimunkáztam. Hihetetlenül kihasználtam az időszakot. Szerencsére közalkalmazott vagyok, tehát anyagilag nem függtem a karanténhelyzettől vagy a bezártságtól. Természetesen most jó visszajönni, és azt csinálni, vagy megpróbálni úgy élni az életet, ahogy karantén előtt. Úgyhogy most így föl kell gyűrni a gatyaszárat és bele a közepébe, vissza.”

VM4K
program
gyermekfoglalkozás
Elor Emina

Most

20:30, Frissítve: 21:11

Európai koronavírus-járvány körkép

Emelkedik a kórházi kezelésre szoruló új koronavírusos betegek száma Horvátországban és Szlovéniában, éjszakai kijárási tilalmat léptetnek életbe Ausztriában, emelkedik a halálesetek száma Csehországban.
17:18, Frissítve: 19:47

Vereséget szenvedett a TSC

2:0-ás vereséget szenvedett a TSC Belgrádban a szerb labdarúgó Szuperliga 13. fordulójában az FK Voždovac vendégeként.

Népszerű