Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Fontos évfordulót ünnepel a Szabadkai Városi Könyvtár

2019-08-29
14:04
2019-08-29
16:08
Forrás
Pannon RTV
Megnyílt a Szabadkai Városi Könyvtár alapításának 130. évfordulója elé című kiállítás az észak-bácskai városban. A jubiláló intézmény ezzel a tárlattal kapcsolódott be a városnapi rendezvények sorába.

Bognár Irén főkönyvtáros elmondta, a városi könyvtár idén fontos évfordulót ünnepel. Erre az alkalomra külön anyaggal készülnek, ebből láthatnak most egy kis ízelítőt a könyvtár látogatói. A kiállítást hétfőig tekinthetik meg az érdeklődők.

Bognár Irén, főkönyvtáros, Szabadkai Városi Könyvtár: „Kiállítottunk régi és újabb fényképeket, amelyeken a könyvtárosok, illetve az olvasók láthatók. Arra fókuszáltunk, hogy a mindennapokat, a rendezvényeket a könyvtárosok munkáján keresztül mutassuk be. Magunkat is egy kicsit előtérbe helyezzük, mivel nemcsak könyvekből áll a könyvtár, hanem az emberekből is, akik itt szorgosan dolgoznak és beleteszik az életüket ebbe az intézménybe.”

Szabadkai Városi Könyvtár
évforduló
kiállítás

Kapcsolódó tartalmak

Most

15:45, Frissítve: 17:39

Véget ért a kényszerszünet

Visszatértek az iskolapadokba a szerbiai diákok. Ez csaknem 137 és fél ezer általános iskolás diákot és 62 ezer középiskolás tanulót jelent Vajdaságban.

Népszerű

Megölte családját egy rendőrnő

Megölte családja négy tagját, majd öngyilkosságot követett el egy rendőrnő a koszovói Gnjilane településen. A tragédia 13 óra körül történt.
Helyszín

Holttestet találtak Óbecsén

Egy férfi holttestét találták meg ma reggel az óbecsei katolikus temető bejáratánál - írja a vajdasági közmédia.