Ugrás a tartalomra

A Forum karácsonyi könyvvására Zentán

2018.12.17
20:10
2018.12.18
18:39
Forrás
Pannon RTV
Kedvezményesen lehetett megvenni egyebek mellett Mészáros Anikó Epreskerti mesék című könyvét is.

Karácsonyi könyvvásárt szerveztek a zentai Alkotóházban. Az érdeklődők 30 százalékos kedvezménnyel vásárolhatták meg a Forum Könyvkiadó Intézet legújabb kiadványait. Az eseményen bemutatták Mészáros Anikó Epreskerti mesék című könyvét is.

Az Epreskerti mesék című meséskönyv bemutatója után a gyermekek sorra vásárolták az akciós könyvet. Böde László, Zenta: „Ez a mese arról szólhat, hogy egy királykisasszonynak hogyan nem tetszik az, hogy az apukája mit döntött, hogy kit választott neki párként.”

A meséskönyv modernizált, kortalan történeteinek célja, hogy közelebb vigyék a gyerekekhez a szeretet erejét. Mészáros Anikó, író, Zenta: „Igazából mondhatnám, hogy nullától 100 éves korig, mint ahogy szeretném is, hogy olvassanak. Igazából az alsós korosztálytól kezd ez érdekes lenni a gyerekeknek, és hát felső korhatár egyáltalán nincs, nem létezik.”

A Thurzó Lajos Művelődési és Oktatási Központ már több éve tart könyvvásárokat a Forum Könyvkiadóval együttműködve. Hugyik Richárd, igazgató, Thurzó Lajos Művelődési és Oktatási Központ, Zenta: „A Forum Könyvkiadó Intézet a karácsonyi ünnepkörben, illetve ahhoz közeledve rendszeresen tart a Forum Könyvkiadó házban könyvvásárt, ennek az egyik mellékrendezvénye lenne a Zentai Alkotóházban jelen esemény, amelyet Mészáros Anikó zentai fiatal írónőnek a könyvbemutatójával kapcsoltunk össze.”

A bemutatót követően az érdeklődők a Forum Könyvkiadó bármely kiadványát megvásárolhatták kedvezményes áron.

karácsonyi könyvvásár
Forum
Zenta
Mészáros Anikó
Epreskerti mesék

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.