Ugrás a tartalomra

Fotóriporterek kiállítása a Vajdasági Múzeumban

2020.12.22
15:07
2020.12.22
16:31
Forrás
Pannon RTV
Az idén is megszervezték az újvidéki és vajdasági fotóriporterek kiállítását. Az Objektíven elnevezésű, immár nyolcadik kiállításon a koronavírus világjárvánnyal összefüggésbe hozható pillanatképek dominálnak.

53 fénykép szerepel a kiállításon 26 fotóriportertől, akik Vajdaság területén dolgoznak, vagy itt születtek. Több nemzedék is képviselteti magát, számos technikával, megközelítéssel.

Ótos Annabella: „Mikor megyek valahova, utazok, akkor szeretek olyan pillanatokat megragadni, amit más nem fog észrevenni, vagy olyan helyzeteket és tájakat, amit más nem fog látni, egy mindennapi ember. Amikor profi szinten fotózok, akkor szintén olyan pillanatokat és pózokat szeretek megfogni, amiket szintén az emberek nem mindennap látnak.”

Sok fényképről a rendkívüli állapot alatti élet pillanatai köszönnek vissza.

Ótos András: „Csak a várost jártam szinte, emberek maszkban, üzletek előtt, posták előtt sorok. Ez nekem szomorú, ez siralmas, és egyszerűen nem is olyan sokat fotóztam. Próbáltam, hogy minél előbb elfelejtsem ezt az időszakot, és hogy valami esemény után, valami mosolygós esemény után menjek ebben az évben.”

A kiállítást nyolcadik alkalommal szervezte meg a Vajdasági Múzeum és a Vajdasági Fényképészek Egyesülete.

Vajdasági Múzeum
Újvidék
Ótos András
Ótos Annabella
fotó
fotókiállítás

Kapcsolódó tartalmak

Most

15:33, Frissítve: 16:48

Ünnep a Pannon RTV-ben

Ünnepi műsorokkal, filmekkel várja a Pannon Televízió a nézőket a húsvéti ünnepek alatt. Nem csak a tévé, a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is színes műsorokkal készült a hallgatóknak.
15:17, Frissítve: 16:07

Stevan Bakić húsvéti köszöntője

Szabadka Város Önkormányzata és a saját nevemben kellemes húsvéti ünnepeket kívánok, e legnagyobb keresztény ünnepet a Gergely-naptár szerint ünneplő minden polgártársamnak - írja köszöntőjében Szabadka polgármestere.

Népszerű