Ugrás a tartalomra

Francia, olasz és magyar zeneszerzők művei a szabadkai kamaraegyüttes koncertjén

2022.11.03
16:21
2022.11.03
16:39
Forrás
Pannon RTV
A Szabadkai Szimfonikus Zenekar kamaraegyüttese idei negyedik koncertjét tartja meg hétfőn. A belépés díjtalan.

A többi közt Georges Bizet és Farkas Ferenc művei is felcsendülnek majd a koncerten. A komolyzene kedvelőit a Szabadkai városháza dísztermében várják november 7-én este nyolc órakor.

Miloš Nikolić, igazgató, Szabadkai Szimfonikus Zenekar: „Francia, olasz és magyar zeneszerzők műveiből állítottuk össze a koncert programját. Egy széles komolyzenei élményt kínálunk a közönségnek, amely egy kicsit eltér a megszokottól. Szabadkán ehhez hasonló koncertet még nem mutattunk be. Az esemény rendelkezik egy modernebb vonallal, de mégsem lesz túl modern. Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek elnyeri majd a tetszését, úgyhogy várjuk a kedves nézőket.”

Szabadkai Szimfonikus Zenekar
Miloš Nikolić
kamaraegyüttes

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.