Ugrás a tartalomra

Frissüljön zenével Palicson és a Szabadkai Magyar Rádióban

2021.07.25
08:05
2021.07.25
17:12
Forrás
Pannon RTV
A Szabadkai Fúvószenekar lépett fel szombat este a palicsi zenepavilonban. A zenekar 18 órakor kezdte el koncertjét, amelyen komolyzenei klasszikusokat játszottak.

A Szabadkai Magyar Rádió élőben közvetítette a fellépést, amelyet a Palicsi Park Kft. szervezett Nyári koncertek a zenepavilonban elnevezéssel. Legközelebb július 31-én, ugyanitt Nikola Radonjić szabadkai rockzenész lép fel. A rádióhallgatók ezt a koncertet is élvezhetik majd otthonaikban - emelte ki az eseményen Agárdi Gábor, a Pannon RTV igazgatóhelyettese.

Agárdi Gábor, igazgatóhelyettes, Pannon RTV: „A palicsi zenepavilon mellett vagyunk, ismert indulókat játszik a Szabadkai Fúvószenekar, és ezt élőben közvetíti a Szabadkai Magyar Rádió. Azt tervezzük, hogy ezentúl rendszeresen azokat a koncerteket, amelyek majd itt lesznek a zenepavilonban mi is közvetíteni fogjuk a 107,1 MegaHertzen.”

Zenepavilon
Palics
Szabadkai Magyar Rádió
5
Szabadkai Fúvószenekar

Most

19:30, Frissítve: 19:57

Száz fiatal labdarúgó a Csubela Ferenc Emléktornán

Száz fiatal labdarúgó részvételével zajlott a Csubela Ferenc Emléktorna Bácskossuthfalván. A kispályás kupán 16 csapat versengett helyi és környékbeli fiatalok részvételével. Csubela Ferenc, a VMSZ egyik alapítója és első elnöke volt.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.