Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Frissüljön zenével Palicson és a Szabadkai Magyar Rádióban

2021.07.25
08:05
2021.07.25
17:12
Forrás
Pannon RTV
A Szabadkai Fúvószenekar lépett fel szombat este a palicsi zenepavilonban. A zenekar 18 órakor kezdte el koncertjét, amelyen komolyzenei klasszikusokat játszottak.

A Szabadkai Magyar Rádió élőben közvetítette a fellépést, amelyet a Palicsi Park Kft. szervezett Nyári koncertek a zenepavilonban elnevezéssel. Legközelebb július 31-én, ugyanitt Nikola Radonjić szabadkai rockzenész lép fel. A rádióhallgatók ezt a koncertet is élvezhetik majd otthonaikban - emelte ki az eseményen Agárdi Gábor, a Pannon RTV igazgatóhelyettese.

Agárdi Gábor, igazgatóhelyettes, Pannon RTV: „A palicsi zenepavilon mellett vagyunk, ismert indulókat játszik a Szabadkai Fúvószenekar, és ezt élőben közvetíti a Szabadkai Magyar Rádió. Azt tervezzük, hogy ezentúl rendszeresen azokat a koncerteket, amelyek majd itt lesznek a zenepavilonban mi is közvetíteni fogjuk a 107,1 MegaHertzen.”

Zenepavilon
Palics
Szabadkai Magyar Rádió
5
Szabadkai Fúvószenekar

Most

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.