Ugrás a tartalomra
Facebook/Piazza Italia

Gálakoncertre várja vendégeit a Szabadkai Tamburazenekar

2018-09-13
12:03
Gálakoncertre várja vendégeit a Szabadkai Tamburazenekar és szólistáik a Városháza dísztermébe hétfőn, szeptember 17-én a Piazza Italia Olasz Kulturális Központ szervezésében.

A szabadkai hangversenyen bemutatják komoly- és könnyűzenei műsorszámaikat, amelyekkel a tamburazenekar Firenze és Busto Arsizio városokba indul vendégszereplésére szeptember folyamán. A zenekar és az olasz kultúrközpont együttműködésének célja, hogy további gazdasági partnerségek is kialakuljanak.

Szabadka
Tamburazenekar
gálakoncert

Kapcsolódó tartalmak

Most

09:14, Frissítve: 10:23

A cél a 2020-as tokiói olimpia

Nemes Máté és Nemes Viktor kiváló birkózók voltak a zentai BeeHome Közösségi Ház Példakép(p) című rendezvénysorozatának vendégei. Meséltek sikerekről, élményekről és a jövőbeli tervekről.

Népszerű

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Traktorbaleset Felsőhegyen

Halálos kimenetelű traktorbaleset történt szerdán Felsőhegyen a Kossuth Lajos utcában. A Magyar Szó értesülései szerint V. J. a kertben dolgozott, amikor faszedés közben szerencsétlenül járt.

Tartós lehűlés jön

A hét eleji napos idő után a hét második felében végre megérkezhet a késő őszies, hideg idő vidékünkre.