Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A Garden Quartet zárta az idényt a VM4K-ban

2019.07.26
07:49
2020.06.04
14:53
Forrás
Pannon RTV
Egy különös kavalkáddal érkezett a zenekar csütörtök este, Mozart és Haydn szerzeményei, filmzenék, betétdalok, Led Zeppelin és Michael Jackson dalai is szerepeltek a repertoárban.

A Garden Quartet zárta az idényt a Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központban. Augusztusban a VM4k-ban nem lesznek koncertek, sem előadások, szeptemberben várják ismét a közönséget.

Opera- és operettrészletek pop, rock, filmzene is felcsendült a Garden Quartet előadásában a VM4K udvarán. A 2006-ban alakult szabadkai együttes az elmúlt időszakban Bosznia és Hercegovinában, Magyarországon turnézott, és további koncertekre készülnek. „Szeptemberben, ki kell emelnem, humanitárius koncertet szervezünk a Zenedével, amire gőzerővel készülnek” - mondta Zsiga Pál, a Garden Quartet tagja.

A VM4K most nyári szünetre megy. Szabó Zsuzsanna, kulturális referens, VM4K: „Szeptemberben ismét várjuk a közönséget, nagyon színes programmal érkezünk, vallási, gazdasági, történelmi, irodalmi tematikájú estjeink lesznek.”

Augusztusban teszik közzé honlapukon, hogy ősztől mely előadókra, fellépőkre számíthat majd a nagyérdemű.

Garden Quartet
VM4K

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:50, Frissítve: 15:21

Király Ilona asztalitenisz emléktorna Csókán

A versenyre Újvidékről és Magyarországról is érkeztek sportolók. Az esemény célja, hogy a sport szeretete és népszerűsítése mellett, méltó emléket állítsanak egy olyan nagyszerű sportolónak és edzőnek, mint Király Ilona-Piki volt.

Népszerű

Október elsejétől érvényesek a nyugdíjas kártyák

Október elsejétől érvényesek az új nyugdíjas kártyák. Ezzel kapcsolatban ma újabb 16 intézménnyel írt alá szerződést a Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap. A kártya felmutatásával a nyugdíjasok kedvezményeket kaphatnak.

Újabb olcsóbb termékek a boltok polcain

Újabb 16 termékkel bővült a Jobb ár, vagyis a Bolja cena akció listája. Mától így már összesen 36 árucikket vásárolhatunk olcsóbban a programban résztvevő boltokban.