Ugrás a tartalomra
pixabay

Gazdag programot kínálnak Szabadkán a zongorajáték kedvelőinek

2017.11.13
13:21
2017.11.13
18:28
Forrás
Pannon RTV
Vasárnaptól péntekig tart majd a szabadkai nemzetközi zongorafesztivál, a Piano Fest.

Idén három helyszínen, hat napon keresztül élvezhetik a változatos zongorajátékokat a műfaj kedvelői. Vasárnaptól péntekig tart majd a szabadkai nemzetközi zongorafesztivál, a Piano Fest. Az eseménynek a Szabadkai Városháza díszterme, a Zeneiskola és a Kortárs Galéria ad otthont. A hangversenyek kezdési időpontja 18 és 20 óra. Minden koncert ingyenesen látogatható. A fesztivál részletes programja megtekinthető a szervező Electe Egyesület honlapján, a www.electe.org címen.     

Görög Noémi, művészeti igazgató, Electe Egyesület: „A műsor változatosságát tekintve idén talán az eddigi legszínesebb. Hallhatunk majd szólóesteket, négykezes zongorakoncerteket, kétzongorás hangversenyeket, valamint dal- és zongoraestet is. A fellépők fiatal művészek, de világhírű művészek és egyetemi tanárok is állnak majd a színpadon.”

Görög Noémi
művészeti igazgató
Electe Egyesület
szabadkai Városháza
Zeneiskola
Kortárs Galéria

Most

12:14, Frissítve: 13:28

Újabb támadás történt Jeruzsálemben

Legkevesebb két személy megsérült az óváros közelében történt merényletben, csupán néhány órával azután, hogy egy zsinagógában heten vesztették életüket egy fegyveres támadásban.
11:51, Frissítve: 14:09

Valamelyest csökkent a műtrágya ára

Az őszi 110 dináros ár helyett most akár 90 dinárért is megvásárolható a növények számára elengedhetetlen tápanyagforrás. A gazdák örülnek az árcsökkenésnek, de mint mondják, ez még mindig nagyon drága.

Népszerű

Gázt szállító vagonok siklottak ki Szabadkánál

Kisiklott egy propénnel teli tartályokat szállító vonat három vagonja Szabadkán. Információink szerint szivárgás nem történt, a balesetben pedig senki sem sérült meg. A vagonok sínre való visszahelyezése még folyamatban van.