Ugrás a tartalomra
zongora
pixabay

Gazdag programot kínálnak Szabadkán a zongorajáték kedvelőinek

2017-11-13
13:21
2017-11-13
18:28
Forrás
Pannon RTV
Vasárnaptól péntekig tart majd a szabadkai nemzetközi zongorafesztivál, a Piano Fest.

Idén három helyszínen, hat napon keresztül élvezhetik a változatos zongorajátékokat a műfaj kedvelői. Vasárnaptól péntekig tart majd a szabadkai nemzetközi zongorafesztivál, a Piano Fest. Az eseménynek a Szabadkai Városháza díszterme, a Zeneiskola és a Kortárs Galéria ad otthont. A hangversenyek kezdési időpontja 18 és 20 óra. Minden koncert ingyenesen látogatható. A fesztivál részletes programja megtekinthető a szervező Electe Egyesület honlapján, a www.electe.org címen.     

Görög Noémi, művészeti igazgató, Electe Egyesület: „A műsor változatosságát tekintve idén talán az eddigi legszínesebb. Hallhatunk majd szólóesteket, négykezes zongorakoncerteket, kétzongorás hangversenyeket, valamint dal- és zongoraestet is. A fellépők fiatal művészek, de világhírű művészek és egyetemi tanárok is állnak majd a színpadon.”

Görög Noémi
művészeti igazgató
Electe Egyesület
szabadkai Városháza
Zeneiskola
Kortárs Galéria

Most

22:31

Lövöldözés volt egy texasi iskolában

A lövöldözés helyi idő szerint nyolc óra előtt tört ki a Dallastól valamivel délebbre fekvő Italy település középiskolájában. A diákokat nem sokkal később evakuálták az épületből.

Népszerű

Fábián Juli

Elhunyt Fábián Juli énekesnő

Hosszan tartó, türelemmel viselt betegség után szombaton Budapesten elhunyt Fábián Juli. Az énekesnő, dalszerző, dalszövegíró 37 éves volt.
Autótolvajok, Zentai Magyar Kamaraszínház

Zentán bemutatták az Autótolvajokat

Vastapssal ünnepelte a nézőközönség Németh Ákos: Autótolvajok című darabját, amelyet tegnap mutatott be a Zentai Magyar Kamaraszínház társulata az újonnan felavatott kamarateremben.