Ugrás a tartalomra
Zentai Magyar Kamaraszínház

Gyerekszereplő kerestetik!

2020.11.08
10:26
2020.11.08
10:34
Forrás
Felhívás
Gyerekszereplőt keres új gyermekelőadásához a Zentai Magyar Kamaraszínház.

A felhívás 4-6. osztályos diákokra vonatkozik, lányok és fiúk egyaránt jelentkezhetnek. Az érdeklődőket szülői kísérettel november 13-án 10 órára várják a színházba. A gyerekeknek rövid verssel, kis mesével vagy prózával kell készülniük, amelynek terjedelme nem lehet hosszabb egy percnél.

gyerekszereplő
Zenta
színház
Zentai Magyar Kamaraszínház
vers
mese
próza

Most

12:14, Frissítve: 13:28

Újabb támadás történt Jeruzsálemben

Legkevesebb két személy megsérült az óváros közelében történt merényletben, csupán néhány órával azután, hogy egy zsinagógában heten vesztették életüket egy fegyveres támadásban.
11:51, Frissítve: 12:53

Valamelyest csökkent a műtrágya ára

Az őszi 110 dináros ár helyett most akár 90 dinárért is megvásárolható a növények számára elengedhetetlen tápanyagforrás. A gazdák örülnek az árcsökkenésnek, de mint mondják, ez még mindig nagyon drága.
11:31, Frissítve: 11:44

Egyre súlyosabb a helyzet Ukrajnában

Elérték céljukat az ukrán hadiipari és energetikai létesítmények ellen intézett rakétacsapások, az orosz erők pedig előrenyomultak az elmúlt nap folyamán Donyeck térségében és Zaporizzsja irányában - állítja az orosz fél.

Népszerű

Gázt szállító vagonok siklottak ki Szabadkánál

Kisiklott egy propénnel teli tartályokat szállító vonat három vagonja Szabadkán. Információink szerint szivárgás nem történt, a balesetben pedig senki sem sérült meg. A vagonok sínre való visszahelyezése még folyamatban van.