Ugrás a tartalomra

Hagyományőrző csoportok gazdag műsora

2021.09.12
11:55
2021.09.12
16:59
Forrás
Pannon RTV
Gazdag műsorcsokor várta a zentaiakat szombat délután a Sportcsarnok előtti nagyszínpadon a városnapi ünnepségsorozat keretében.

A Zenta községbeli hagyományőrző csoportok bemutatkozásával folytatódott a városnapi ünnepségsorozat. A mai napon 11 csoport fellépését tekinthették meg az érdeklődők.

A helyi civil szervezetek és művelődési egyesületek mindig nagy örömmel tesznek eleget a városnapi felkéréseknek.

Kopasz Etelka, elnök, Népdalbarátok Klubja, Felsőhegy: „A mi csoportunk olyan kis létszámmal rendelkezik, hogy olyan nagyon nagy eseményeken nem tudunk minőségileg megfelelni, és mi örülünk azoknak a kis rendezvényeknek, amin eleget tudunk a meghívásoknak tenni.”

Mintegy 100 fellépő kapott lehetőséget a bemutatkozásra a városnapi ünnepségen.

Hugyik Richárd, igazgató, Thurzó Lajos Művelődési és Oktatási Központ, Zenta: „Mindig nagy örömmel jönnek el Zentára, mert nagy színpadon tudnak fellépni, nagy közönség előtt tudnak fellépni, és nekik ez egy olyan bemutatkozási lehetőség, ahol a város születésnapján az egész évben, illetve évtizedekben folytatott munkásságukat tudják bemutatni.”

Zenta városnapi ünnepségének utolsó napján este tűzijátékkal készülnek a szervezők.

hagyományőrzés
hagyományőrző csoportok
Zenta
Hugyik Richárd

Kapcsolódó tartalmak

Most

11:07, Frissítve: 11:16

Semmelweis filmbemutató Palicson

A VMSZ és a Vándormozi most a Semmelweis-filmet hozza Palicsra - közölte közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint. A vajdasági díszbemutatót május 8-án tartják a Palicsi Vigadóban 19:30-tól.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.