Ugrás a tartalomra

Harisnyás Pippi Újvidéken

2023.04.03
10:12
2023.04.03
17:03
Forrás
Pannon RTV
Vasárnap este mutatták be a Harisnyás Pippi című előadást az Újvidéki Színházban. A darabot az Színes Szilánkok diákszínpad kisebbik csoportja játszotta.

Az előadás főszereplőjének karakterét ketten formálták. A lányok elmondták, hogy nagyon élvezték Pippit alakítani.

Zavarkó Zoé, szereplő: „Jól érzem magamat, mindig alig várom, hogy bemutassuk azt, amit készítettünk és nagyon szeretek színpadon lenni.”

Varga Gréta, szereplő: „Pippi egy nagyon mókás, kalandos, viccelődős kislány, és a barátait próbálja szórakoztatni, vezetni őket mindenféle helyekre, cirkuszokba, boltokba, és szigetekre.”

Dudás Dánielnek nagy kihívással kellett szembenéznie, mivel ez volt az első előadása, amit rendezett. „Örömteli próbafolyamat volt ez nekem a gyerekekkel nagyon sok mindent tanultam tőlük és nagyon sok mindent kaptam és úgy érzem, hogy ezáltal én is több lettem és nagyon sok hibámból tanultam és úgy gondolom, hogy ha még foglalkozok ezzel, akkor az még jobb próbafolyamat lehet, mert én is nagyon sok mindent tanultam.”

Az előadás telt ház előtt zajlott. A fiatalokat vastapssal jutalmazta a közönség.

Újvidéki Színház
Harisnyás Pippi
Színes Szilánkok

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.