Ugrás a tartalomra

A HeddaJazz trió mutatkozott be Szabadkán

2017-06-19
09:28
Ella Fitzgerald 100
Ella Fitzgerald 100. születésnapjának emlékére zenés időutazást tett a dzsessz világában vasárnap Szabadkán, a Városi Könyvtárban a HeddaJazz trió. A zentai származású, Budapesten élő Gál Hedda a reneszánsz daloktól, a kortárs magyar versen és zenén keresztül a dzsessz-sztenderdekig mindent énekel. A jelenlegi formáció a világhírű dzsesszénekesnő sikerszámaira koncentrált és az 1930-as '40-es, '50-es évek Harlemét idézte meg. A Haász Veronika, Spischak Dávid és Gál Hedda alkotta együttes várhatóan több helyen is koncertezik majd.

Most

12:57, Frissítve: 13:43

Megjelent A 100 leg... céglista

A Szerbiai Kőolajipari Vállalat volt a legnyereségesebb 2016-ban, a Szerbiai Villanygazdaság a legnagyobb, a Bambi konszern kapta a legjobb minősítést az országban.
12:46, Frissítve: 12:57

Nem haladnak megfelelően a Brexit-tárgyalások

Az eddigi haladás nem elég ahhoz, hogy tovább lehessen lépni a jövőbeli kapcsolatok kérdéseit érintő második tárgyalási szakaszra - mondták pénteki brüsszeli találkozójukon a bennmaradók.

Népszerű

Vajdasági Magyar Ünnepi Játékok

Vajdasági Magyar Ünnepi Játékok

A Szent László- és az Arany-emlékév jegyében szervezik meg idén a Vajdasági Magyar Ünnepi Játékokat, amelyet ma nyitottak meg Palicson.