Ugrás a tartalomra
facebook.com/DesireCentralStationFestival

Hétfőn kezdődik a Desiré

2020.11.21
16:24
Forrás
Magyar Szó
Vasárnap helyett hétfőn kezdődik a Desiré Central Station Fesztivál Szabadkán. A programváltozásra a háromnapos gyász miatt kerül sor.

Az eredeti tervek szerint a rendezvény november 30-áig tart, az előadásoknak pedig a Kosztolányi Dezső Színház és a Szabadkai Népszínház Jadran színpada ad otthont. A járványügyi intézkedésekkel összhangban az előadások a meghirdetetteknél korábban kezdődnek majd. Az esetleges további változásokról a színház később tájékoztat.

Desiré Central Station

Most

21:21

A költő mögött az ember

Osztovits Szabolcs magyarországi művészettörténész Petőfi a magán-és közéletben címmel tartott előadást a VM4K-ban a Csütörtök esték programsorozat részeként.
20:29

Petőfi Júliának rappelt

A VM4K programsorozatához az Újvidéki Művészeti Akadémia Tenyértársulata is csatlakozott. Az ő Petőfijük 45 percben friss, újszerű módon közelít a költőóriáshoz. Öten öt részletben és öt városban villantják fel Petőfi életének főbb állomásait.

Népszerű

Lövöldözés Zomborban

Lövöldözés volt Zomborban, két rendőr is megsérült. A közmédia cikkében az áll, hogy a rendőröket családon belüli erőszakos esethez riasztották.

Ákos koncert a Nyárhangoló Fesztiválon

Palicson ad koncertet Ákos, a magyar könnyűzene egyik legnagyobb alakja. A fellépés a VM4K Nyárhangoló Fesztiváljának része lesz - adták hírül a szervezők az esemény Facebook-oldalán.