Ugrás a tartalomra

Holnap Szabadkán koncertezik a magyarországi 100 Tagú Cigányzenekar

2016.12.15
11:47
A koncertre nagy volt az érdeklődés, így jegyek már nem kaphatók
A koncertre nagy volt az érdeklődés, így jegyek már nem kaphatók. Minden jegy elkelt. A 100 Tagú Cigányzenekar 30 éve alakult meg. Klasszikus szimfonikus zenekarként működik. A világhírű társulat komolyzenei, hagyományos magyar cigánymuzsikát, magyar nótát és népdalt játszik. A zenekar megalakulása óta több mint ezer koncertet adott a legkisebb települések kultúrházától a világ számos híres koncertterméig. Vajdaságban is felléptek már több alkalommal, legutóbb Újvidéken. Beke Farkas Nándor a 100 Tagú cigányzenekar elnök-menedzsere a Pannon TV Szubjektív című műsorában azt mondta: nagy örömmel lépnek fel Vajdaságban. A koncert pénteken este lesz a szabadkai Sportcsarnokban.



"Nagyon örülök, hogy ismételten Vajdaágban, Délvidéken játszhatunk és én remélem, hogy a Jóisten megadja azt, hogy minél többet tudjunk ide járni, erre a vidékre, mert nagyon lelkes a közönség."
Szabadka
koncert
100 Tagú Cigányzenekar

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.