Ugrás a tartalomra

Holnap Szabadkán koncertezik a magyarországi 100 Tagú Cigányzenekar

2016.12.15
11:47
A koncertre nagy volt az érdeklődés, így jegyek már nem kaphatók
A koncertre nagy volt az érdeklődés, így jegyek már nem kaphatók. Minden jegy elkelt. A 100 Tagú Cigányzenekar 30 éve alakult meg. Klasszikus szimfonikus zenekarként működik. A világhírű társulat komolyzenei, hagyományos magyar cigánymuzsikát, magyar nótát és népdalt játszik. A zenekar megalakulása óta több mint ezer koncertet adott a legkisebb települések kultúrházától a világ számos híres koncertterméig. Vajdaságban is felléptek már több alkalommal, legutóbb Újvidéken. Beke Farkas Nándor a 100 Tagú cigányzenekar elnök-menedzsere a Pannon TV Szubjektív című műsorában azt mondta: nagy örömmel lépnek fel Vajdaságban. A koncert pénteken este lesz a szabadkai Sportcsarnokban."Nagyon örülök, hogy ismételten Vajdaágban, Délvidéken játszhatunk és én remélem, hogy a Jóisten megadja azt, hogy minél többet tudjunk ide járni, erre a vidékre, mert nagyon lelkes a közönség."
Szabadka
koncert
100 Tagú Cigányzenekar

Most

16:49, Frissítve: 18:38

Gyerekfesztivál Magyarkanizsán

Több mint 300 gyerek vett részt a 15. Gyerekfesztiválon a magyarkanizsai Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola szervezésében. A gyerekek több kategóriában léptek színpadra, de ez mellett barátkoztak és közös játékokban is részt vettek.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.