Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csipak Edvin

Idén is lesz Desiré fesztivál

2022.11.04
14:53
2022.11.04
16:41
Forrás
Pannon RTV
Tizennegyedik alkalommal kerül megrendezésre a Desiré Festival. Az idei nemzetközi/regionális kortárs színházi fesztivál a No Filter alcímet viseli. A Desiré ez évi előadásai november 25-e és 30-a között látogathatók.

A műsoroknak a Jadran Színpad és a Kosztolányi Dezső Színház ad otthont.

Tizennegyedik alkalommal kerül megrendezésre a Desiré Festival fesztivál. Idén a No Filter alcímet viseli.

Urbán András, igazgató, Kosztolányi Dezső Színház, Szabadka: „Ugyanazt jelenti szerintem, amit minden alcímünk jelentett eddig, hogy minél őszintébben, tisztán beszéljünk, ami az előadásokat illeti, nem ezt az én előbbi megnyilvánulásomat. Tehát azt, hogy a világ olyan amilyen, abban a formában próbáljuk kezelni. Ugyanakkor a dizájnnak van egy sajátossága, majd meglátjuk egy adott pillanatban, hogy ez a szűrőnélküliség is tulajdonképpen egy szűrő, amit ha átüt, valahogy a valóság jelenik meg mögötte.”

A környezetvédelem és a költséghatékonyság miatt idén nem nyomtatnak óriásplakátokat és reklámanyagokat a fesztivál népszerűsítésére. Megrendezik a már hagyományosnak számító nyitó- és záróbulit, illetve a Desiré Akadémiát, ami műhelymunkákkal és beszélgetésekkel várja a résztvevőket - mondta az igazgató.

„Idén már működik a Kosztolányi Dezső Színháznak az online jegyvásárlása, tehát a Kosztolányi weboldalon, illetve a Desiré Festival weboldalán keresztül megtalálható az a link.”

Az online vásárlás mellett a jegyek a Kosztolányi Dezső Színház pénztárában is elérhetőek 600 dináros áron.

Desiré Central Station Fesztivál
Szabadka
színház
Kosztolányi Dezső Színház
Jadran Színpad
Urbán András

Most

15:34, Frissítve: 15:41

LeBron került az élre

LeBron James, a Los Angeles Lakers sztárja megdöntötte Kareem Abdul-Jabbar rekordját, ezzel ő lett az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság történetének legeredményesebb játékosa.
13:55, Frissítve: 16:03

Most az orvos jött a páciensekhez Bezdánban

Ultrahangvizsgálatok, teljes vérkép készítése, cukorbetegek ellenőrzése, EKG-vizsgálat - ezeket a vizsgálatokat végezték Bezdánban a zombori Dr. Đorđe Lazić Egészségház szakorvosai egy új program keretében.

Népszerű