Ugrás a tartalomra

Idén is lesz Desiré fesztivál

2022.11.04
14:53
2022.11.04
16:41
Forrás
Pannon RTV
Tizennegyedik alkalommal kerül megrendezésre a Desiré Festival. Az idei nemzetközi/regionális kortárs színházi fesztivál a No Filter alcímet viseli. A Desiré ez évi előadásai november 25-e és 30-a között látogathatók.

A műsoroknak a Jadran Színpad és a Kosztolányi Dezső Színház ad otthont.

Tizennegyedik alkalommal kerül megrendezésre a Desiré Festival fesztivál. Idén a No Filter alcímet viseli.

Urbán András, igazgató, Kosztolányi Dezső Színház, Szabadka: „Ugyanazt jelenti szerintem, amit minden alcímünk jelentett eddig, hogy minél őszintébben, tisztán beszéljünk, ami az előadásokat illeti, nem ezt az én előbbi megnyilvánulásomat. Tehát azt, hogy a világ olyan amilyen, abban a formában próbáljuk kezelni. Ugyanakkor a dizájnnak van egy sajátossága, majd meglátjuk egy adott pillanatban, hogy ez a szűrőnélküliség is tulajdonképpen egy szűrő, amit ha átüt, valahogy a valóság jelenik meg mögötte.”

A környezetvédelem és a költséghatékonyság miatt idén nem nyomtatnak óriásplakátokat és reklámanyagokat a fesztivál népszerűsítésére. Megrendezik a már hagyományosnak számító nyitó- és záróbulit, illetve a Desiré Akadémiát, ami műhelymunkákkal és beszélgetésekkel várja a résztvevőket - mondta az igazgató.

„Idén már működik a Kosztolányi Dezső Színháznak az online jegyvásárlása, tehát a Kosztolányi weboldalon, illetve a Desiré Festival weboldalán keresztül megtalálható az a link.”

Az online vásárlás mellett a jegyek a Kosztolányi Dezső Színház pénztárában is elérhetőek 600 dináros áron.

Desiré Central Station Fesztivál
Szabadka
színház
Kosztolányi Dezső Színház
Jadran Színpad
Urbán András

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:11, Frissítve: 20:24

Az ukrán elnökkel tárgyalt a szerb államfő Tiranában

Az Ukrajna-Délkelet-Európa csúcstalálkozón Aleksandar Vučić egyebek mellett a két ország területi integritásáról, az ENSZ Alapokmányának tiszteletben tartásáról és a béke megteremtésére tett erőfeszítésekről egyeztetett Volodimir Zelenszkijjel.
19:03, Frissítve: 19:10

Kedvezmények a Forum Könyvkiadónál

A Forum Könyvkiadó Intézet felhívja a figyelmet, hogy a Vajdasági Szép Magyar Könyv pályázat elismert alkotásait további két hétig árusítják 20%-os kedvezménnyel a weboldalukon (https://forumliber.rs/shop).
18:36, Frissítve: 18:44

Ajándék a hölgyeknek

Miközben még az előző koncert hatása alatt állunk, a Szabadkai Népszínház és a Szabadkai Szimfonikus Zenekar újabb közös eseményre készül.

Népszerű