Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Idén is lesz Dombos Fest

2020.06.29
12:28
2020.06.29
15:07
Forrás
Pannon RTV
A koronavírus-járvány ellenére is megtartják a szervezők.

A program rendhagyó módon Palicson kezdődik: július 20-án Lajkó Félix hegedűművész, 21-én Berecz András és Csík János lép színpadra. A következő 4 nap már a löszfal tövében folytatódik, Kishegyesen. Itt számíthatunk fényfestészetre, tábortűzre, gyerekprogramokra, gasztronómiai élményekre és természetesen koncertekre is. Fellép majd a Besh o droM, a MAO, a Reza Mortazavi és a Flock projekt is visszatér. 

Horváth László, szervező, Dombos Fest: „Budapesti támogatónk javaslatára terjesztettük ki a fesztivált, hogy más közegben is érvényesüljön az a hangulat, érték, amelyet a Dombos fest képvisel és a legjobb szabadtéri színpad a környéken a palicsi Szabadtéri színpad, az erdő közepén. Oda vinnénk két napon át kiváló zenei produkciókat. Viszont a kishegyesi hangulatot nem kell bemutatni, mert azt már átérezték az elmúlt tizenkilenc évben. Úgyhogy ezt folytatnánk. Meg igazából ünnepelnénk, ugyanis a huszadik fesztiválról van szó.”

Dombos Fest
Horváth László
koronavírus-járvány
Lajkó Félix
Kishegyes

Most

19:50, Frissítve: 20:01

Osztrák, francia és brit szecesszió a magyar fővárosban

A szecesszió szó hallatán sokaknak Szabadka jut eszébe annak városképe miatt. Ugyanakkor Budapest is rejteget szecessziós kincseket. Ha nem is az épületek kinézetében, a Ráth György-villában biztosan rábukkanhatnak a századforduló kincseire.
15:39, Frissítve: 16:44

Folyamatosan nő a napi esetszám Szerbiában

Tovább nőtt a napi koronavírusos esetek száma Szerbiában. Az elmúlt 24 órában a 10710 tesztből 487 páciensnél azonosították a Covid-19 betegséget, és 2 páciens hunyt el a kór szövődményeiben.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.

Világszerte erdőtüzek pusztítanak

Hatalmas erdőtüzek pusztítanak Európa nyugati részén és ázsiai határán, valamint az Egyesült Államok nyugati részén és Szibériában is.