Ugrás a tartalomra
Dombod Fest tábla
Pannon RTV

Idén is lesz Dombos Fest

2020-06-29
12:28
2020-06-29
15:07
Forrás
Pannon RTV
A koronavírus-járvány ellenére is megtartják a szervezők.

A program rendhagyó módon Palicson kezdődik: július 20-án Lajkó Félix hegedűművész, 21-én Berecz András és Csík János lép színpadra. A következő 4 nap már a löszfal tövében folytatódik, Kishegyesen. Itt számíthatunk fényfestészetre, tábortűzre, gyerekprogramokra, gasztronómiai élményekre és természetesen koncertekre is. Fellép majd a Besh o droM, a MAO, a Reza Mortazavi és a Flock projekt is visszatér. 

Horváth László, szervező, Dombos Fest: „Budapesti támogatónk javaslatára terjesztettük ki a fesztivált, hogy más közegben is érvényesüljön az a hangulat, érték, amelyet a Dombos fest képvisel és a legjobb szabadtéri színpad a környéken a palicsi Szabadtéri színpad, az erdő közepén. Oda vinnénk két napon át kiváló zenei produkciókat. Viszont a kishegyesi hangulatot nem kell bemutatni, mert azt már átérezték az elmúlt tizenkilenc évben. Úgyhogy ezt folytatnánk. Meg igazából ünnepelnénk, ugyanis a huszadik fesztiválról van szó.”

Dombos Fest
Horváth László
koronavírus-járvány
Palics
Lajkó Félix
Kishegyes

Most

20:39, Frissítve: 23:00

Újvidéken is tüntetnek

Nem csak Belgrádban, hanem más szerbiai városokban is tüntetnek. Kruševacon, Kragujevacon és Újvidéken is utcára vonultak az emberek.
18:58, Frissítve: 21:43

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.
17:59, Frissítve: 21:43

Elhalasztják a Kanizsa Fesztet

A szervezők a járványügyi helyzetet figyelembe véve döntöttek a magyarkanizsai esemény elhalasztása mellett. Várhatóan ősszel tartják majd meg a rendezvényt.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.