Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Idén is lesz Dombos Fest

2020.06.29
12:28
2020.06.29
15:07
Forrás
Pannon RTV
A koronavírus-járvány ellenére is megtartják a szervezők.

A program rendhagyó módon Palicson kezdődik: július 20-án Lajkó Félix hegedűművész, 21-én Berecz András és Csík János lép színpadra. A következő 4 nap már a löszfal tövében folytatódik, Kishegyesen. Itt számíthatunk fényfestészetre, tábortűzre, gyerekprogramokra, gasztronómiai élményekre és természetesen koncertekre is. Fellép majd a Besh o droM, a MAO, a Reza Mortazavi és a Flock projekt is visszatér. 

Horváth László, szervező, Dombos Fest: „Budapesti támogatónk javaslatára terjesztettük ki a fesztivált, hogy más közegben is érvényesüljön az a hangulat, érték, amelyet a Dombos fest képvisel és a legjobb szabadtéri színpad a környéken a palicsi Szabadtéri színpad, az erdő közepén. Oda vinnénk két napon át kiváló zenei produkciókat. Viszont a kishegyesi hangulatot nem kell bemutatni, mert azt már átérezték az elmúlt tizenkilenc évben. Úgyhogy ezt folytatnánk. Meg igazából ünnepelnénk, ugyanis a huszadik fesztiválról van szó.”

Dombos Fest
Horváth László
koronavírus-járvány
Lajkó Félix
Kishegyes

Most

21:47, Frissítve: 21:54

Franciaországban több tízezren tüntettek

Több tízezer francia vonult utcára csütörtökön az ország 170 városában, fizetésemelést követelve. A szakszervezetek és diákszervezetek felhívására köztisztviselők, a magánszektorban dolgozók, nyugdíjasok és gimnazisták együtt tüntettek.
20:56, Frissítve: 21:21

A jövő mezőgazdasága

A jövő mezőgazdaságáról – a precíziós gazdálkodásról és a digitális mezőgazdaságról hallhattak beszélgetést az érdeklődők csütörtökön este a VM4K klubhelyiségében.

Népszerű

Kigyulladt egy szupermarket Szabadkán

Tűz ütött ki ma délután a szabadkai ócskapiac közelében. A sűrű, gomolygó füstöt az egész városban látni lehetett, a környéken alig lehetett kapni levegőt.

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Olcsóbb lett a műtrágya

Ennek oka az illetékesek szerint az, hogy csökkent a vásárlóerő. Van elegendő műtrágya az országban.