Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Idén is lesz Dombos Fest

2020.06.29
12:28
2020.06.29
15:07
Forrás
Pannon RTV
A koronavírus-járvány ellenére is megtartják a szervezők.

A program rendhagyó módon Palicson kezdődik: július 20-án Lajkó Félix hegedűművész, 21-én Berecz András és Csík János lép színpadra. A következő 4 nap már a löszfal tövében folytatódik, Kishegyesen. Itt számíthatunk fényfestészetre, tábortűzre, gyerekprogramokra, gasztronómiai élményekre és természetesen koncertekre is. Fellép majd a Besh o droM, a MAO, a Reza Mortazavi és a Flock projekt is visszatér. 

Horváth László, szervező, Dombos Fest: „Budapesti támogatónk javaslatára terjesztettük ki a fesztivált, hogy más közegben is érvényesüljön az a hangulat, érték, amelyet a Dombos fest képvisel és a legjobb szabadtéri színpad a környéken a palicsi Szabadtéri színpad, az erdő közepén. Oda vinnénk két napon át kiváló zenei produkciókat. Viszont a kishegyesi hangulatot nem kell bemutatni, mert azt már átérezték az elmúlt tizenkilenc évben. Úgyhogy ezt folytatnánk. Meg igazából ünnepelnénk, ugyanis a huszadik fesztiválról van szó.”

Dombos Fest
Horváth László
koronavírus-járvány
Lajkó Félix
Kishegyes

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:40, Frissítve: 17:51

Újvidéken is tüntetnek a gazdák

Folytatják a tárgyalást a kormánnyal - ezt mondták a gazdák képviselői Újvidéken, miután nem fogadták el az újabb javaslatokat az aszálykárok enyhítésére. Az útzárlatok folytatásáról pedig órára órára döntenek.
16:17, Frissítve: 16:37

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.
15:44, Frissítve: 18:55

Szent István-nap Palicson és Szabadkán

Augusztus 13-án, szombaton lesz Vajdaságban a Szent István-napi központi ünnepség. Palicson már 15 órától kirakodóvásárral várják a látogatókat, 18 órakor zenés vendégváró, 19 órakor pedig ökumenikus kenyérszentelő lesz a Vigadónál.

Népszerű