Ugrás a tartalomra

Így vagy tökéletes Szabadkán

2021.07.23
07:58
2021.07.23
16:25
Forrás
Pannon RTV
Telt házas közönség előtt mutatták be csütörtök este az Így vagy tökéletes című romantikus vígjátékot a palicsi filmfesztivál magyar válogatásában a szabadkai Eurocinemában.

A vígjátékot Varsics Péter rendezte, főszereplője pedig a szabadkai Kosztolányi Dezső színház korábbi művésze, Béres Márta. A történet egy szépíró és egy bestseller-szerző egymásra találását mutatja be. A színésznőnek ez volt az első nagyjátékfilmje, élvezetesnek ítélte a munkát és a forgatásokat. Mint mondta, a filmnek egy üzenete van.

Béres Márta, színész: „Az az üzenete, hogy az emberek úgy jók, ahogy vannak, és nem kell agyonvasalt, agyonlúgozott szereplőket csinálni vagy szereplőkben gondolkodni, hanem hús‑vér emberekről elkezdeni történeteket mondani, ami talán egy kicsit ironikusabb, talán egy kicsit életszerűbb, mint amit megszoktunk az amerikai filmekben.”

Így vagy tökéletes
Szabadka
Béres Márta
Eurocinema
Szabadegyetem
palicsi filmfesztivál
Varsics Péter

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.