Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Így vagy tökéletes Szabadkán

2021.07.23
07:58
2021.07.23
16:25
Forrás
Pannon RTV
Telt házas közönség előtt mutatták be csütörtök este az Így vagy tökéletes című romantikus vígjátékot a palicsi filmfesztivál magyar válogatásában a szabadkai Eurocinemában.

A vígjátékot Varsics Péter rendezte, főszereplője pedig a szabadkai Kosztolányi Dezső színház korábbi művésze, Béres Márta. A történet egy szépíró és egy bestseller-szerző egymásra találását mutatja be. A színésznőnek ez volt az első nagyjátékfilmje, élvezetesnek ítélte a munkát és a forgatásokat. Mint mondta, a filmnek egy üzenete van.

Béres Márta, színész: „Az az üzenete, hogy az emberek úgy jók, ahogy vannak, és nem kell agyonvasalt, agyonlúgozott szereplőket csinálni vagy szereplőkben gondolkodni, hanem hús‑vér emberekről elkezdeni történeteket mondani, ami talán egy kicsit ironikusabb, talán egy kicsit életszerűbb, mint amit megszoktunk az amerikai filmekben.”

Így vagy tökéletes
Szabadka
Béres Márta
Eurocinema
Szabadegyetem
palicsi filmfesztivál
Varsics Péter

Most

Népszerű

Négy új pályázatot írt ki a tartomány

Az elsővel a női többségi tulajdonban lévő és nők által vezetett vállalkozásokat támogatják - mondta a Közügyek műsorában Pelt Ilona tartományi gazdasági és idegenforgalmi segédtitkár.

Ki lett a parasztolimpia legjobbja?

Egy év kényszerpihenő után újra megtartották a Moholi Parasztolimpiát és Főzőversenyt, amely immáron hagyományosnak számító rendezvény a Tisza-mentén élő mezőgazdasággal foglalkozó emberek életében. Nagy volt az érdeklődés idén.