Ugrás a tartalomra

Jaj nekem… Szerelem!

2020.06.19
10:38
2020.06.19
15:25
Forrás
Pannon RTV
Csókán látták vendégül az Újvidéki Színház művészeit, akik drámákból, versekből, prózai szövegekből és dalokból összeállított műsorral kedveskedtek a helyieknek, Jaj nekem… Szerelem! címmel.

A fennállásának 50. évfordulóját ünneplő csókai Móra Ferenc Magyar Művelődési Egyesület az egész éves rendezvénysorozatának ezzel a második állomásához érkezett.

Az Újvidéki Színház tagjának, a csókai születésű Banka Líviának a szavalatával vette kezdetét, teltház előtt a Jaj nekem… Szerelem! című dalos, verses összeállítás a Móra Ferenc Magyar Művelődési Egyesület székházában.

A fiatal művészek által összeállított műsor László Judit színész szerint drámai, romantikus és vicces hatásokkal átszőtt verseket és dalokat tartalmaz, szerelemközpontú és közönségbarát: „Igyekeztünk olyan verseket válogatni, amit, úgy azért ismerhetnek is, de van néhány elég ritka. A különbség abban is megnyilvánul, hogy ezt mi csináltuk, tehát mi válogattuk a szöveget, mi raktuk össze a sorrendet. Egy picit most leegyszerűsítettük, nincs benne nagyon mozgás, főként ülünk az egész alatt.”

Az előadás a Csóka Művelődési és Oktatási Központ és a Móra Ferenc Magyar Művelődési Egyesület összefogásával került bemutatásra.

Csóka
Móra Ferenc Magyar Művelődési Egyesület
Csóka Művelődési és Oktatási Központ
László Judit
Újvidéki Színház

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.