Ugrás a tartalomra

Játék a kastélyban Mezei Kinga rendezésében

2021.05.25
11:29
2021.05.26
11:05
Forrás
Pannon RTV
A Szabadkai Népszínház Magyar Társulatának bemutatóját május 28-án 19 órától láthatja a közönség.

Új bemutatóra készül a Szabadkai Népszínház Magyar Társulata, ezúttal Molnár Ferenc Játék a kastélyban című komédiáját viszik színre. Az évad ötödik előadását Mezei Kinga instruálja, akinek ez az első rendezése a Népszínházban.

A közönség pénteken, május 28-án láthatja 19 órai kezdettel. Körmöci Petronella, a szabadkai Népszínház Magyar Társulatának társulatigazgatója elmondta, már régebb óta tervben volt a komédia megrendezése. Szavai szerint egy bravúros előadásról van szó.

"Nehéz színházi évadon van túl a társulatunk, de a közönségünk is, hiszen mindannyian áldatlan helyzetbe kerültünk a koronavírus miatt. Azt gondolom, hogy ennek ellenére ezt a színházi évadot sikeresnek mondhatjuk, hiszen egész évben tudtunk dolgozni, új produkciókat létrehozni, és a meglévő előadásainkat is tudtuk játszani. Így most az évad vége felé egy új produkció születésekor, azt gondolom, hogy nem tehetek mást, mint köszönetet mondok."

Szabadkai Népszínház Magyar Társulata
Játék a kastélyban
Mezei Kinga
előadás

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.