Ugrás a tartalomra
Facebook

Jó úton halad a megegyezés a vajdasági színházi stratégiáról

2021.09.27
18:20
2021.09.27
19:03
Forrás
Facebook
A színházlátogatás hagyományának megteremtése és megerősítése érdekében újabb tartalmas, jó hangulatú és előremutató beszélgetésen vagyunk túl.

Ezt tette közzé Facebook-oldalán Pásztor István, miután tárgyalt a Magyar Nemzeti Tanács elnökével, a színház-, illetve társulatvezetőkkel és a Tanyaszínház elnökével. A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke hozzátette, több órán át tárgyaltak azokról a jövőképekről, amelyek az egy hónappal ezelőtti találkozó záradékának teljesítéseként készültek el. Leszögezte, közös a cél, kölcsönös a tisztelet. A megbeszélést néhány héten belül folytatják, annak érdekében, hogy elkészüljön a jövőbeli, középtávú színházstratégia alapja.

Pásztor István
Hajnal Jenő
Körmöci Petronella
Wischer Johann
Urbán András
Gombos Dániel
Venczel Valentin

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:52, Frissítve: 23:00

Kocsis Máté: életbe lép a Gyurcsány - Márki-Zay paktum

A baloldal hatalmat akar, annak viszont feltétele, hogy a miniszterelnök-jelölt és a legnagyobb baloldali párt elnöke ezt megkösse - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője az ellenzéki előválasztásra reagálva vasárnap közösségi oldalán.
22:28, Frissítve: 22:46

Márki-Zay Péter nyerte az előválasztást

A Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje 57-43 arányban nyert a magyarországi ellenzéki előválasztás második fordulójában. A voksolás másik miniszterelnök-jelöltje, Dobrev Klára gratulált Márky-Zay Péternek az előválasztáson elért sikeréhez.

Népszerű

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.