Ugrás a tartalomra
Facebook

John Malkovich Szerbiában

2022.08.05
13:29
Forrás
Magyar Szó
Augusztus 8-án, azaz hétfőn Szerbiába látogat John Malkovich.

Az amerikai színész európai turnéja részeként látogat el a Zaječartól 11 kilométerre levő Felix Romuliana császári palota maradványaihoz. A színész itt bemutatja a Pokoli vígjáték / Egy sorozatgyilkos vallomásai című előadását. A produkcióban közreműködik a Bécsi Akadémia Zenekar. A színész egyébként legutóbb a 2020-ban járt itt, akkor a belgrádi 48. Fest vendége volt.

John Malkovich
Szerbia

Kapcsolódó tartalmak

Most

09:56, Frissítve: 10:02

Korlátok hozadéka

20. alkalommal szervezték meg Bácskossuthfalván a 9+1 Nemzetközi Művésztelep Mesterműhelyét. Az alkotótábor idei témacíme: Korlátok hozadéka. A Mesterműhelyben készült alkotásokat Szent István-napi ünnepség keretében tekinthetik meg az érdeklődők.
08:13, Frissítve: 09:44

Mit jelent a Zöld távhő?

A környezetbarát, zöld távfűtés a nemzetközi gyakorlatban egyre elterjedtebb, főként Nyugat-Európában, de a Szerbiával szomszédos országokban is láthatunk már erre megvalósult jó gyakorlatokat.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.