Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Jótékonysági koncertet adott a Szabadkai Filharmónia

2021.07.02
07:23
2021.07.02
17:25
Forrás
Pannon RTV
A hangverseny során befolyt összeget, 43.160 dinárt az Autista Személyeket Segítő Szabadkai Egyesület számára ajánlották fel a szervezők.
Pannon RTV

Jótékonysági koncertet adott tegnap este a Szabadkai Filharmónia. Vivaldi, Mozart és Bach művei csendültek fel a Ferencesek temploma előtt. Molnár Krisztina fuvolaművész Bach: h-moll szvitjét adta elő. Elmondta, már nagyon várták, hogy újra közönség előtt léphessenek fel. „Szinte semennyit sem léptünk fel, és mi, mint zenészek, hivatásos zenészek, nagyon ki vagyunk éhezve, úgyhogy mindenki nagyon várta ezt a koncertet. Ahogy a zenészek, szerintem a közönség is nagyon ki van éhezve a koncertekre.”

Szabadkai Filharmónia
koncert
jótékonyság
Autista Személyeket Segítő Szabadkai Egyesület

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:55, Frissítve: 19:43

Három vajdasági díjazott az Életmese-pályázaton

Három vajdasági díjazottja lett az idei Életmese-pályázatnak, amelynek díjátadóját ma tartották a magyar Országházban. A pályázatot 14 évvel ezelőtt indították el azzal a céllal, hogy megőrizzék a családtörténeteket szerte a Kárpát-medencében.
18:29

Egy kis deszka is menthet életet

A frissen kirepült fecskék és más kismadarak eleinte ügyetlenek és hamar képesek beleesni egy medencébe, vagy vízgyűjtőbe - hívja fel a figyelmet a Mályi Madármentő Állomás.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.