Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Jótékonysági koncertet adott a Szabadkai Filharmónia

2021.07.02
07:23
2021.07.02
17:25
Forrás
Pannon RTV
A hangverseny során befolyt összeget, 43.160 dinárt az Autista Személyeket Segítő Szabadkai Egyesület számára ajánlották fel a szervezők.
Pannon RTV

Jótékonysági koncertet adott tegnap este a Szabadkai Filharmónia. Vivaldi, Mozart és Bach művei csendültek fel a Ferencesek temploma előtt. Molnár Krisztina fuvolaművész Bach: h-moll szvitjét adta elő. Elmondta, már nagyon várták, hogy újra közönség előtt léphessenek fel. „Szinte semennyit sem léptünk fel, és mi, mint zenészek, hivatásos zenészek, nagyon ki vagyunk éhezve, úgyhogy mindenki nagyon várta ezt a koncertet. Ahogy a zenészek, szerintem a közönség is nagyon ki van éhezve a koncertekre.”

Szabadkai Filharmónia
koncert
jótékonyság
Autista Személyeket Segítő Szabadkai Egyesület

Kapcsolódó tartalmak

Most

08:30, Frissítve: 08:38

Átadták a Ljudevit Mičatek-díjat

Az idén Suzana Kujundžić Ostojić, a Bunyevác Nemzeti Tanács elnöke vehette át a Ljudevit Mičatek tartományi elismerést, amit az emberi és kisebbségi jogok területén elért kiemelkedő eredményekért ítélnek oda.
20:28, Frissítve: 20:35

Adventi kézműves vásár a Népkörben

Kézzel készített karácsonyfadíszek, csipkék, díszek várták a Népkörbe látogatókat az adventi kézműves vásáron. Ez mellett zenés programokkal készültek a szervezők.

Népszerű