Ugrás a tartalomra

A Juhász zenekar húzza a talpalávalót a VM4K-ban

2022.11.28
21:33
Forrás
Pannon RTV
November 30-án, szerdán ismét táncházat tartanak a Juhász zenekarral a VM4K-ban.

A havi rendszerességgel megtartott események általában gyermekjátékokkal és családi táncoktatással kezdődnek - mondta el a Közügyekben Szakács Tamás néptáncoktató. Itt játékos módszerrel sajátíthatják el a résztvevők az egyszerűbb tánclépéseket.

Ezután ifjúsági és felnőtt táncház következik, ahol a Juhász zenekar húzza a talpalávalót. A táncokat oktatják is, de szabadon is táncolhatnak a résztvevők. A népzenei együttes vezetője, Juhász Gábor elmondta, hogy azokat is szívesen látják a szerdán 19 órakor kezdődő táncházban, akik nem tudnak táncolni, de érdeklődnek a magyar népi kultúra, a népzene és a néptánc iránt. A Juhász zenekar táncházait a Csoóri Sándor Alap támogatja.

Juhász Gábor
Juhász zenekar
VM4K
Szakács Tamás

Kapcsolódó tartalmak

Most

11:07, Frissítve: 11:16

Semmelweis filmbemutató Palicson

A VMSZ és a Vándormozi most a Semmelweis-filmet hozza Palicsra - közölte közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint. A vajdasági díszbemutatót május 8-án tartják a Palicsi Vigadóban 19:30-tól.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.