Ugrás a tartalomra

Kamilka és a Pesti Sikk szórakoztatta a szabadkai közönséget

2019.06.14
11:22
2024.03.19
08:46
Forrás
Pannon RTV
Fergeteges koncerttel várt mindenkit Kamilka és a Pesti Sikk tegnap a szabadkai VM4K-ban. Az együttes másodszor látogatott el Szabadkára, ahol elmondásuk szerint szívélyes közönség várta őket.

Az együttes nevéhez hűen a régi zenés filmek világából, a jazz-pop és a funk lezserségéből töltekezve saját ízű, őszinte zenei vallomásait hívatott megírni és előadni. Ebből az izgalmas repertoárból kapott ízelítőt a szabadkai közönség, akik megtöltötték a VM4K udvarát. Az együttes másodszor látogatott el Szabadkára, ahol elmondásuk szerint szívélyes közönség várta őket. Hamarosan a második nagylemezük kiadásával lesznek elfoglalva, de addig is a koncertszezonban több fellépésük is lesz még.

Kiss Kamilka, énekes, Kamilka és a Pesti Sikk: „Párom, Lőrincz Ádám, aki a színpadon a zongorista és a zenekarunk zenei vezetője is - írta ezeket a dalokat, saját pesti sikkes dalokat és a szövegeket pedig én, úgyhogy érdemes lesz a szövegi részre is figyelni. Arra törekedtünk, hogy mindegyik egy képeslap-szerű történetet meséljen el. Minden dalnak van egy külön története, mintha ilyen kis szelfikép lenne. Ez úgy gondolom, unikumszámba megy a pop-jazz műfajban, hogy a szövegi tartalom is fontos, nemcsak a zenei.”

Kiss Kamilka
Pesti Sikk
VM4K
koncert
Szabadka

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.