Ugrás a tartalomra

Karácsonyi kiállítás az óbecsei Petőfiben (videó)

2016.12.10
14:30
Poverpool technikával készült szobrokból, merített papírral készült festményekből, hagyományos képzőművészeti alkotásokból és különféle kézimunkákból nyílt pénteken az óbecsei Petőfi Sándor Magyar Kultúrkörben eladással egybekötött karácsonyi kiállítás
Poverpool technikával készült szobrokból, merített papírral készült festményekből, hagyományos képzőművészeti alkotásokból és különféle kézimunkákból nyílt pénteken az óbecsei Petőfi Sándor Magyar Kultúrkörben eladással egybekötött karácsonyi kiállítás. A Szivárvány Festőcsoport és a Szendrey Júlia Kézimunkacsoport hagyományos kiállítása már csak holnap látogatható. A kultúrkör kistermében 10 és 16 óra között várják a látogatókat. vlcsnap-2016-12-10-10h27m30s85 Tóth Kása Piroska, az óbecsei Szivárvány Festőcsoport vezetője: „A hagyományos képek mellett most állítottunk ki egy olyan technikát is, amivel merített papírra dolgoztunk. Az ősz folyamán volt az Öko-Becsével egy festőnapunk, egy műhelymunkánk, akkor kaptunk az Öko-Becsétől merített papírt, amelyre olajjal, akrillal, ki milyen technikával szerett volna, festett. Ez egy nagyon érdekes dolog, és Vajdaság-szerte fölfigyeltek rá, úgyhogy ezt a jövőben ki fogjuk aknázni, alkalmazni fogjuk, azért, hogy a hagyományos mellett mindig legyen valami új, ami érdekes, ami hajt is bennünket és az érdeklődők figyelmét is fölkelti.”



Óbecse
Petőfi Sándor Magyar Kultúrkör

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.