Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Karácsonyi könyvvásár Horgoson

2020-12-04
11:08
2020-12-04
15:57
Forrás
Pannon RTV
Karácsonyi könyvvásárt szerveztek a horgosi könyvtárban, ahol közel 100 könyv közül válogathattak az érdeklődők. Sokan a közelgő ünnepekre vásároltak könyveket szeretteiknek.
Pannon RTV/Molnár Ádám

Nagy volt az érdeklődés a horgosi karácsonyi könyvvásár iránt. Gyerekek és felnőttek egyaránt izgatottan válogattak a könyvek, foglalkoztatók, társasjátékok között

Pannon RTV/Molnár Ádám

Raffai Krisztina évek óta tagja a könyvtárnak és mindig szívesen jár el a vásárokra, hiszen elmondása szerint rengeteg kincsre bukkanhat: „Először is a könyvek miatt jöttem el, meg már jó pár éve tagja vagyok a könyvtárnak és szeretek ide járni meg könyvmolynak is nevezhetem magam. Amióta rendeznek könyvvásárokat, azóta én minden évben eljövök.”

Pannon RTV/Molnár Ádám

Az akciót harmadik alkalommal szervezték meg és egyre népszerűbb a helyiek körében.
Horvát Hilda a horgosi József Attila Könyvtár könyvtárosa: „Az idelátogatók a felnőtteknek és gyermekeknek szóló könyvek nagy választékát találhatják meg. A Westbook könyvesbolt jóvoltából a könyvtár tagjainak pedig minden vásárlás után ajándék is jár.”

Pannon RTV/Molnár Ádám

A könyvtáros hozzátette, hogy az akció egyik fő célja, hogy a gyerekek és a felnőttek is többet forgassák a nyomtatott könyveket.

Horgos
karácsonyi könyvvásár
József Attila Könyvtár

Most

15:38, Frissítve: 15:46

Hétfőtől visszatér a Közügyek

A Pannon Televízió hírháttérműsora hétköznaponként 18 óra 5 perctől lesz látható a csatornánkon. A szerkesztők, a műsorvezetők és a készítők már készülnek a kezdésre.
15:07, Frissítve: 15:12

Selyemkiállítás Szabadkán

Selyemkompozíciók és selyemszobrok - ezek tekinthetőek meg A világ története: Utolsó fejezet című kiállításon Szabadkán. A művészpáros, Vana Urošević és Zoran Todović selyemből készült műalkotásainak március elejéig ad otthont a Kortárs Galéria.
14:46

Csökkent a sertés felvásárlási ára

Decemberben több országból importáltak hízót, malacot Szerbiába, így a helyi termelő áron alul kénytelen eladni a jószágokat. A gabonaárak is emelkedtek, emiatt a takarmány áremelkedésével is számolni kell. Emellett késnek az állami támogatások is.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.