Ugrás a tartalomra

Karácsonyi könyvvásár Horgoson

2020.12.04
11:08
2020.12.04
15:57
Forrás
Pannon RTV
Karácsonyi könyvvásárt szerveztek a horgosi könyvtárban, ahol közel 100 könyv közül válogathattak az érdeklődők. Sokan a közelgő ünnepekre vásároltak könyveket szeretteiknek.

Nagy volt az érdeklődés a horgosi karácsonyi könyvvásár iránt. Gyerekek és felnőttek egyaránt izgatottan válogattak a könyvek, foglalkoztatók, társasjátékok között

Raffai Krisztina évek óta tagja a könyvtárnak és mindig szívesen jár el a vásárokra, hiszen elmondása szerint rengeteg kincsre bukkanhat: „Először is a könyvek miatt jöttem el, meg már jó pár éve tagja vagyok a könyvtárnak és szeretek ide járni meg könyvmolynak is nevezhetem magam. Amióta rendeznek könyvvásárokat, azóta én minden évben eljövök.”

Az akciót harmadik alkalommal szervezték meg és egyre népszerűbb a helyiek körében.
Horvát Hilda a horgosi József Attila Könyvtár könyvtárosa: „Az idelátogatók a felnőtteknek és gyermekeknek szóló könyvek nagy választékát találhatják meg. A Westbook könyvesbolt jóvoltából a könyvtár tagjainak pedig minden vásárlás után ajándék is jár.”

A könyvtáros hozzátette, hogy az akció egyik fő célja, hogy a gyerekek és a felnőttek is többet forgassák a nyomtatott könyveket.

Horgos
karácsonyi könyvvásár
József Attila Könyvtár

Kapcsolódó tartalmak

Most

15:11, Frissítve: 17:12

Megújult a nagyfényi óvoda

A szabadkai Naša Radost Iskoláskor Előtti Intézmény hat óvodájának egy-egy szobája kapott új bútorzatot az UNICEF szerbiai irodája A fellendülés évei programja keretében.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.