Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Karácsonyi könyvvásár Horgoson

2020.12.04
11:08
2020.12.04
15:57
Forrás
Pannon RTV
Karácsonyi könyvvásárt szerveztek a horgosi könyvtárban, ahol közel 100 könyv közül válogathattak az érdeklődők. Sokan a közelgő ünnepekre vásároltak könyveket szeretteiknek.
Pannon RTV/Molnár Ádám

Nagy volt az érdeklődés a horgosi karácsonyi könyvvásár iránt. Gyerekek és felnőttek egyaránt izgatottan válogattak a könyvek, foglalkoztatók, társasjátékok között

Pannon RTV/Molnár Ádám

Raffai Krisztina évek óta tagja a könyvtárnak és mindig szívesen jár el a vásárokra, hiszen elmondása szerint rengeteg kincsre bukkanhat: „Először is a könyvek miatt jöttem el, meg már jó pár éve tagja vagyok a könyvtárnak és szeretek ide járni meg könyvmolynak is nevezhetem magam. Amióta rendeznek könyvvásárokat, azóta én minden évben eljövök.”

Pannon RTV/Molnár Ádám

Az akciót harmadik alkalommal szervezték meg és egyre népszerűbb a helyiek körében.
Horvát Hilda a horgosi József Attila Könyvtár könyvtárosa: „Az idelátogatók a felnőtteknek és gyermekeknek szóló könyvek nagy választékát találhatják meg. A Westbook könyvesbolt jóvoltából a könyvtár tagjainak pedig minden vásárlás után ajándék is jár.”

Pannon RTV/Molnár Ádám

A könyvtáros hozzátette, hogy az akció egyik fő célja, hogy a gyerekek és a felnőttek is többet forgassák a nyomtatott könyveket.

Horgos
karácsonyi könyvvásár
József Attila Könyvtár

Most

Népszerű

Horgos-2

Megnyílik az összes határátkelő

Megnyílik az összes határátkelő Szerbia és Magyarország között - jelentette be Facebook-bejegyzésében Pásztor István. A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke azt írja, június 23-ától az összes határátkelő dolgozni fog a két ország között.

Pályázat falusi házak vásárlására

Június 28-án írják ki a fiatal házaspárok számára a falusi házak kiosztására irányuló pályázatot Szerbiában - ezt jelentette be Milan Krkobabić, vidékfejlesztéssel megbízott miniszter.