Ugrás a tartalomra

Karácsonyi-újévi ajándékkoncerttel kedveskedett a magyarkanizsaiaknak a községi önkormányzat

2017.12.09
11:22
2017.12.09
16:37
Forrás
Pannon RTV
Művészetek Házában megtartott ingyenes koncertre teljesen megteltek a színházterem sorai. A Vajdasági Rádió és Televízió énekesei, hangszerszólistái és zenekarai nagyszerű hangversenyt adtak.

Vajdaság nemzeteinek dalait és zenéjét, valamint hagyományos kubai-brazil zenét is élvezhetett a közönség. A dallamokat a Vajdasági Rádió és Televízió munkatársai, Vitkai Kucsera Ágota, Milan Prunić és Nevena Reljin, az őket kísérő népi zenekar, illetve Aleksandar Dujin együttese varázsolta a színházterembe.

Aleksandar Dujin, zenei részlegvezető, Vajdasági RTV: „Amikor kimozdulunk a székházunkból, ahol gyakran koncertezünk is, egy másfajta dimenzióba csöppenünk, ami nagyon hasznos és azt bizonyítja, hogy az emberek élvezik a zenénket, szeretik azt és hiányzik nekik.”

A magyarkanizsai községi önkormányzat ezzel az ajándékkoncerttel vezeti fel az ünnepi rendezvények sorát, amelyek közül az első a jövő hétvégi karácsonyi vásár lesz.

Miloš Kravić, elnök, KKT, Magyarkanizsa: „Ezúttal is felkérném polgárainkat, hogy minél többen kísérjék végig az előttünk álló rendezvényeket is, hogy mindannyian legalább valamennyivel hozzájáruljunk az ünnepi események sikeréhez.”

Az ajándékkoncert mindenki tetszését elnyerte, az újvidéki énekesek és zenészek maradandó élményt nyújtottak a magyarkanizsai közönségnek.

 

Magyarkanizsa
koncert

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.