Ugrás a tartalomra

Karády élete dalokban elmesélve

2018.10.11
07:46
2018.10.11
21:34
Forrás
Pannon RTV
Hamvadó cigarettavég, Holnap ki tudja látsz-e még?, Mindig az a perc. Csak néhány örökzöld az 1930-as és 1940-es évek legnépszerűbb magyar színésznőjének, Karády Katalinnak a dalai közül.

A Szab-way színházi szervezet egy kétszemélyes zenés darabbal idézte fel Karády legendás alakját a szabadkai Népkörben szerda este.

Kalmár Zsuzsa, színésznő: „Nagyon szerettem volna kicsit beleélni magam abba a sorsba, amelybe ő is hirtelen találta magát. Brestyánszki Boros Rozival, a darab írójával nagyon jó összhangban tudtunk együtt gondolkodni azon, hogy miről is kellene, hogy szóljon ez a darab. A főpróba végére már úgy éreztük, hogy megtaláltuk azt az előadást amit kerestünk a hatalmas mennyiségű anyagban ott a legelején. Nagyon megszerettük és a nyilvános főpróba közönsége pedig olyan visszajelzést adott, hogy ők is megtalálták benne azt ami szerethető és amivel azonosulni tudnak.”

Szab-way Színházi Szervezet
Karády Katalin
Kalmár Zsuzsa

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:19

A húsvét lényegéről gyerekeknek, játékosan

Húsvéti játékos foglalkozás tartottak a szabadkai Zorka Helyi Közösségben. A 2 és 10 év közötti zorkai gyerekek számára meglepetéssel is kedveskedtek. A húsvéti programot évről évre a VMSZ zorkai helyi szervezete hívja életre.

Népszerű