Ugrás a tartalomra

Kérdeztem – válaszoltak Szabadkán

2019.03.31
18:34
2019.03.31
20:07
Forrás
Pannon RTV
Olimpikonok, államfők, tudósok és művészek is szerepelnek Szarvas István legújabb interjúkötetében.

A Kérdeztem – válaszoltak sorozat negyedik részét Szabadkán mutatták be a Lányi Ernő Iparos Művelődési Egyesületben. Szarvas István elmondta, a Hetedhéthatár magazinban megjelent interjúk az elmúlt húsz évben készültek, amelyekben a kérdései és a válaszok által betekintést nyerhetünk a hírességek életébe. Az érdeklődők izgalmas történeteket hallhattak a beszélgetésekről, azok létrejöttéről, valamint magukról az interjúalanyokról.

„A negyedik kötetben mintegy húsz év termése szerepel, mert általában elég szubjektíven szoktam kiválasztani az interjúalanyaimat. Most a negyedik kötetben is, úgy érzem, hogy különleges emberek szerepelnek. Ami specialitása talán ennek az új kötetemnek, hogy sok külföldi politikus és miniszter szerepel. Akiről például ma beszélünk, Jane Stewart kanadai erőforrás-fejlesztési miniszter, aki például húsz évvel ezelőtt volt itt és akkor készült vele interjú.”

 

Kérdeztem – válaszoltak
Szabadka
Szarvas István
Lányi Ernő IME

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.