Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Kérdeztem – válaszoltak Szabadkán

2019.03.31
18:34
2019.03.31
20:07
Forrás
Pannon RTV
Olimpikonok, államfők, tudósok és művészek is szerepelnek Szarvas István legújabb interjúkötetében.
Pannon RTV

A Kérdeztem – válaszoltak sorozat negyedik részét Szabadkán mutatták be a Lányi Ernő Iparos Művelődési Egyesületben. Szarvas István elmondta, a Hetedhéthatár magazinban megjelent interjúk az elmúlt húsz évben készültek, amelyekben a kérdései és a válaszok által betekintést nyerhetünk a hírességek életébe. Az érdeklődők izgalmas történeteket hallhattak a beszélgetésekről, azok létrejöttéről, valamint magukról az interjúalanyokról.

„A negyedik kötetben mintegy húsz év termése szerepel, mert általában elég szubjektíven szoktam kiválasztani az interjúalanyaimat. Most a negyedik kötetben is, úgy érzem, hogy különleges emberek szerepelnek. Ami specialitása talán ennek az új kötetemnek, hogy sok külföldi politikus és miniszter szerepel. Akiről például ma beszélünk, Jane Stewart kanadai erőforrás-fejlesztési miniszter, aki például húsz évvel ezelőtt volt itt és akkor készült vele interjú.”

 

Kérdeztem – válaszoltak
Szabadka
Szarvas István
Lányi Ernő IME

Most

18:01, Frissítve: 18:19

Davis Kupa: A franciák legyőzték a magyarokat

Marozsán Fábián 6:3, 6:3-ra kikapott Ugo Humbert-től a Tatabányán rendezett Magyarország-Franciaország tenisz Davis Kupa-selejtező utolsó mérkőzésén, így az ellenfél jutott 3-2-es összesítéssel tovább a döntő csoportkörébe.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.