Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Kérdeztem – válaszoltak Szabadkán

2019-03-31
18:34
2019-03-31
20:07
Forrás
Pannon RTV
Olimpikonok, államfők, tudósok és művészek is szerepelnek Szarvas István legújabb interjúkötetében.

A Kérdeztem – válaszoltak sorozat negyedik részét Szabadkán mutatták be a Lányi Ernő Iparos Művelődési Egyesületben. Szarvas István elmondta, a Hetedhéthatár magazinban megjelent interjúk az elmúlt húsz évben készültek, amelyekben a kérdései és a válaszok által betekintést nyerhetünk a hírességek életébe. Az érdeklődők izgalmas történeteket hallhattak a beszélgetésekről, azok létrejöttéről, valamint magukról az interjúalanyokról.

„A negyedik kötetben mintegy húsz év termése szerepel, mert általában elég szubjektíven szoktam kiválasztani az interjúalanyaimat. Most a negyedik kötetben is, úgy érzem, hogy különleges emberek szerepelnek. Ami specialitása talán ennek az új kötetemnek, hogy sok külföldi politikus és miniszter szerepel. Akiről például ma beszélünk, Jane Stewart kanadai erőforrás-fejlesztési miniszter, aki például húsz évvel ezelőtt volt itt és akkor készült vele interjú.”

 

Kérdeztem – válaszoltak
Szabadka
Szarvas István
Lányi Ernő IME

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:51

Orbán Viktor Donald Trumppal tárgyalt

Orbán Viktor magyar miniszterelnök telefonon beszélt Donald Trumppal, az Egyesült Államok elnökével - közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.
16:47, Frissítve: 16:54

Városnapot ünnepelt Zombor

Az önkormányzat által szervezett központi rendezvényen egyebek között az első zombori rendezett park létrehozásáról emlékeztek meg, valamint a zombori Énekes Társaság történetét is bemutatták.

Népszerű

Robbanás Újvidéken

A detonáció valamivel 19 óra után a limani piac közelében levő Puskin utcában történt.