Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Kérdeztem – válaszoltak Szabadkán

2019-03-31
18:34
2019-03-31
20:07
Forrás
Pannon RTV
Olimpikonok, államfők, tudósok és művészek is szerepelnek Szarvas István legújabb interjúkötetében.

A Kérdeztem – válaszoltak sorozat negyedik részét Szabadkán mutatták be a Lányi Ernő Iparos Művelődési Egyesületben. Szarvas István elmondta, a Hetedhéthatár magazinban megjelent interjúk az elmúlt húsz évben készültek, amelyekben a kérdései és a válaszok által betekintést nyerhetünk a hírességek életébe. Az érdeklődők izgalmas történeteket hallhattak a beszélgetésekről, azok létrejöttéről, valamint magukról az interjúalanyokról.

„A negyedik kötetben mintegy húsz év termése szerepel, mert általában elég szubjektíven szoktam kiválasztani az interjúalanyaimat. Most a negyedik kötetben is, úgy érzem, hogy különleges emberek szerepelnek. Ami specialitása talán ennek az új kötetemnek, hogy sok külföldi politikus és miniszter szerepel. Akiről például ma beszélünk, Jane Stewart kanadai erőforrás-fejlesztési miniszter, aki például húsz évvel ezelőtt volt itt és akkor készült vele interjú.”

 

Kérdeztem – válaszoltak
Szabadka
Szarvas István
Lányi Ernő IME

Most

Népszerű

Ausztriában szakad a hó

A meteorológiai Intézet Tirol, Vorarlberg, Salzburg és Nyugat-Steiermark tartományokra kiadta a téli figyelmeztető jelzést.

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant ma reggel egy MiG-21-es típusú vadászgép Mali Zvornik közelében. Mindkét pilóta, Dejan Krsnik és Zvonko Vasiljević meghalt.

Indián tábor Csantavéren

Egy idős, csantavéri házaspár alakította ki az indián tábort, benne minden indián kultúrára jellemző kellékkel.