Ugrás a tartalomra
Pixabay/geralt

Készülnek a belgrádi FEST Nemzetközi Filmfesztiválra

2021-01-18
12:50
Forrás
Tanjug
Minden bizonnyal április első hetében rendezik meg idén a belgrádi FEST Nemzetközi Filmfesztivált.

Ivan Karl, Belgrád művelődési titkára elmondta, a halasztás azért történt, mert a más filmfesztiválokon bemutatásra kerülő filmeket is be szeretnék mutatni. Ugyanis a berlini filmfesztivált márciusra halasztották, az Oscar-díj átadása áprilisban esedékes, a cannes-i filmfesztivált pedig nyár elején rendezik meg. A belgrádi FEST filmjeit valószínűleg április 2-tól 11-ig tekinthetik majd meg az érdeklődők.(

FEST
film
filmfesztivál

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:00, Frissítve: 16:10

Antalfalván is folyamatos az oltás

Javában zajlik a koronavírus elleni oltás beadása Antalfalva községben is. A kínai Sinopharm, az amerikai-német Pfizer-BioNTech és a brit-svéd AstraZeneca által gyártott oltóanyagok közül választhatnak az oltakozni vágyók.
14:13, Frissítve: 16:54

Mi a teendő, ha valakit kutyatámadás ér?

Nemrég súlyos kutyatámadás ért egy szabadkai nőt. Az eset igencsak felborzolta a kedélyeket a városban, hiszen gyakran látni kóbor kutyákat az utcákon, a parkokban, a tereken magányosan vagy kisebb-nagyobb csoportokba verődve.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.