Ugrás a tartalomra

Készülődnek a temerini Tini Táncdalfesztivál döntőjére

2016.11.11
13:12
November 19-én szombaton este fél nyolckor lesz a temerini Tini Táncdalfesztivál döntője, melynek részvevői Vajdaság különböző településeiről érkeznek
November 19-én szombaton este fél nyolckor lesz a temerini Tini Táncdalfesztivál döntője, melynek részvevői Vajdaság különböző településeiről érkeznek. A szervezők várnak minden érdeklődőt a magyar dalt éltető temerini rendezvényre. Idén 19 versenyzője lesz a temerini Tini Táncdalfesztiválnak, 15-en a tini, 4-en pedig az ifjúsági kategóriában jutottak be a vetélkedő döntőjébe. A versenyzők Szabadkáról, Óbecséről, Tornyosról, Topolyáról, Kúláról, Udvarnokról, Moholról és Nagybecskerekről érkeznek. A négytagú szakzsűri tagjai Jovan Adamov, Erős Ervin, Gőz László és Kurcinák Szilvia. Utóbbi sajtótájékoztatón elmondta, hogy idén először egynapos felkészülést is tartottak a résztvevőknek. Kurcinák Szilvia, zsűritag: "A 19 fellépő november 6-án egy egynapos kurzuson vett részt, ami szintén a Szirmai Károly Magyar Művelődési Egyesület székházában zajlott, és olyan technikai dolgokkal és olyan feladatokkal próbáltuk segíteni az ő fellépésüket, amelyek elengedhetetlenek az élő fellépéshez, az élő produkcióhoz." Jegyek elővételben a temerini Szirmai Magyar Művelődési Egyesület klubhelyiségeiben vásárolhatók 300 dináros áron, munkanapokon este 6 óra után. A november 19-én, szombaton este fél nyolckor kezdődő, egész estét betöltő műsorban Rúzsa Magdi, a Hungária, Cserháti Zsuzsa, a Honeybeast és Tóth Gabi zeneszámai mellett szórakozhat a nagyérdemű, a sztárzenekar a temerini Baksheesh band lesz.
Temerin
döntő
Tini Táncdalfesztivál
Szirmai Magyar Művelődési Egyesület

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.