Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Ki ölte meg a Török Zolit?

2022.12.15
21:44
2022.12.16
16:00
Forrás
Pannon RTV
Bő tíz évvel később megérkezett Aaron Blumm azaz Virág Gábor Biciklizéseim Török Zolival nagy sikerű könyvének folytatása.

A Ki ölte meg a Török Zolit? új kötet gyakorlatilag második része egy tervezett trilógiának, amiben az író a fragmentált, rövid szerkezetet is megtartotta. A mostani kötetet Maurits Ferenc illusztrálta. Szabadkán a könyvet a VM4K Csütörtök esték elnevezésű programsorozatának keretén belül mutatták be, a szerzővel Bicskei Gabriella, a kötet szerkesztője beszélgetett.

Virág Gábor, író: „A rövid történet az megmaradt, illetve ezek a rövid formák megmaradtak. Szoktam azzal viccelődni, hogy ebben a mai facebookos világban az emberek nem is szeretnek túl hosszú szövegeket olvasni, ebből a szempontból próbáltam kedvezni nekik, de ez inkább csak egy vicc, mert nem ez a lényeg. Az első blogként is íródott, a szövegek az internetre születtek, ezt meg nem akartam nagy dobra verni, inkább már csak a kész szöveggel akartam előállni. Vannak hasonlóságok, de vannak különbségek is.”

VM4K
Szabadka
Virág Gábor

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Elindult a szerbiai e-Agrar portál

A termelők az online felületen módosíthatják gazdaságuk adatait, megújíthatják az előző évben leadott információkat, de a támogatások igénylésére is itt lesz lehetőség.