Ugrás a tartalomra

Kiállítás Munk Artúr életéről Topolyán

2018.06.03
07:58
2018.06.03
10:29
Forrás
Vajdaság Ma
2016-ban a Szabadkai Városi Múzeumban A nevem Munk, Munk Artúr címmel rendeztek kiállítást az íróról, a topolyai kiállítás annak a tárlatnak a továbbgondolt változata.

Munk Artúr író, orvos életéről nyílt tegnap este kiállítás a topolyai múzeumban. Az érdeklődőket Prőhle Gergely, a budapesti Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója, Boško Krstić író és Lovas Ildikó író köszöntötte. A megnyitón Magyar Attila, az Újvidéki Színház színésze adott elő Munk műveiből. A beszédek után Gazsó Hargita, muzeológus megköszönte csapatának és a támogatóknak, hogy a kiállítás létrejöhetett, és külön köszönetet mondott Aleksandra Hessenek és Stella Munknak, az író unokáinak a segítségükért. A kiállítás augusztus 31-éig látogatható.

kiállítás
Munk Artúr

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.