Ugrás a tartalomra
Fotó: Mánfai Bence

Kiemelten foglalkozik a gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztivállal az M5 csatorna

2019-05-18
13:23
Forrás
MTI
Különdíjjal jutalmazza a gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztiválon szereplő magyar alkotások egyikét az M5 kulturális csatorna.

Ezt mondta el az MTI-nek Siklósi Beatrix, az M5 kulturális csatorna igazgatója. Az M5 kulturális csatorna hétfőtől egy héten keresztül kiemelten foglalkozik műsoraiban a fesztivállal, amelyet május 24. és 26. között rendeznek meg Gödöllőn. Péntektől vasárnapig élő bejelentkezésekkel tudósítanak az eseményről, valamint a korábbi évek díjnyertes természetfilmjeiből is többet levetítenek a három nap alatt. Idén hat helyszínen összesen 145 alkotást vetítenek a gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztiválon. Az elsősorban gyerekeket és családokat megszólító rendezvény kiemelt témája idén a víz lesz. A filmvetítések mellett számos kísérőprogram, valamint 65 civil és szakmai kiállító várja a közönséget. Az esemény fővédnöke Áder János köztársasági elnök.

Gödöllő
Gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztivál

Most

17:05, Frissítve: 17:21

Üdítő zivatarok jöhetnek

Péntek estétől rövid ideig tartó intenzívebb záporokra, zivatarokra kell számítani, helyenként jégeső és viharos szél is várható - figyelmeztet a szerbiai Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet.

Népszerű