Ugrás a tartalomra

Kiemelten foglalkozik a gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztivállal az M5 csatorna

2019.05.18
13:23
Forrás
MTI
Különdíjjal jutalmazza a gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztiválon szereplő magyar alkotások egyikét az M5 kulturális csatorna.

Ezt mondta el az MTI-nek Siklósi Beatrix, az M5 kulturális csatorna igazgatója. Az M5 kulturális csatorna hétfőtől egy héten keresztül kiemelten foglalkozik műsoraiban a fesztivállal, amelyet május 24. és 26. között rendeznek meg Gödöllőn. Péntektől vasárnapig élő bejelentkezésekkel tudósítanak az eseményről, valamint a korábbi évek díjnyertes természetfilmjeiből is többet levetítenek a három nap alatt. Idén hat helyszínen összesen 145 alkotást vetítenek a gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztiválon. Az elsősorban gyerekeket és családokat megszólító rendezvény kiemelt témája idén a víz lesz. A filmvetítések mellett számos kísérőprogram, valamint 65 civil és szakmai kiállító várja a közönséget. Az esemény fővédnöke Áder János köztársasági elnök.

Gödöllő

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.