Ugrás a tartalomra
Facebook

Kihirdették az adai Szarvas Gábor Könyvtár fotópályázatának nyerteseit

2020.12.01
14:20
Forrás
Közlemény
A fekete-fehér kép mágiája címmel meghirdetett pályázat eredményeit idén rendhagyó módon online formában közölték a szervezők.

A november 20-án lezárult pályázatra 50 résztvevőtől összesen 207 alkotás érkezett, amelyek közül Szerda Zsófia, a Hét Nap újságírója választotta ki a legjobbakat. Az első díjat Hunyicska Ákos két fotója kapta, a második díjban Nagy Beáta részesült, míg a harmadik díjat Bakos Rékának ítélte oda a zsűri. A könyvtár közleménye szerint a kiállítás anyaga december és január hónap folyamán bármikor megtekinthető a könyvtár kirakataiban. 

Ada
Szarvas Gábor Könyvtár
Fotópályázat

Most

08:20

Koszovó kiutasított két orosz diplomatát

Két orosz diplomatát utasított ki pénteken a koszovói elnök, mert állítólag veszélyeztették az ország nemzetbiztonságát és destabilizálni akarták a régiót - közölte a Koha Ditore című pristinai napilap az internetes oldalán.
07:40, Frissítve: 07:46

Véget ért az amatőr színjátszók találkozója

Véget ért Szajánban a Vajdasági Magyar Amatőr Színjátszók 25. Találkozója, amely a magyar Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága és a Magyar Nemzeti Tanács nemzeti jelentőségű rendezvénye.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.