Ugrás a tartalomra

Kínában forgat majd Kusturica

2017.07.22
18:33
2017.10.04
12:11
A szerb rendező egy Dosztojevszkij-drámát dolgoz fel.

Emir Kusturica Kínában forgatja következő filmjét. A szerb, kétszeres Arany Pálma-díjas rendező egy Dosztojevszkij-dráma alapján készíti következő alkotását, a forgatókönyvet is ő írja.A kép eltávolítva. A film a Dosztojevszkij műveiben megjelenő morális dilemmákkal foglalkozik, de az író gondolatait a kínai társadalom nézőpontjából mutatja majd be a film, ezzel közelebb kerül a klasszikus orosz író a mai valósághoz - mondta el a rendező. A film főhőse egy súlyos látásproblémákkal küzdő nő lesz, akinek költséges franciaországi kezelésre van szüksége a gyógyuláshoz. (MTI, kép: archív)

Emir Kusturica
Kína
forgatás
Dosztojevszkij

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:14

Kilencgólos francia siker Montenegró ellen

Az olimpiai címvédő Franciaország 36-27-re legyőzte Montenegrót a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában, hétfőn a budapesti MVM Dome-ban.
21:42

Emlékezni az ártatlan áldozatokra

1942 januárjában a magyar katonai alakulatok razziát indítottak a visszafoglalt Bácska Sajkás-vidékén. A túlkapásba torkolló akciónak több mint 1200 szerb, zsidó és roma nemzetiségű személy esett áldozatául, de magyar személyeket is kivégeztek.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Meghalt Gaspard Ulliel

A színész síbaleset után vesztette életét. Egyebek mellett a Hannibál ébredése című filmből ismerhetjük.