Ugrás a tartalomra

Kitüntetéseket adták át Antalfalván

2022.03.29
19:01
2022.03.29
19:27
Forrás
Pannon RTV
A kultúra és művelődés terén elért kiváló eredményeikért tüntettek ki több személyt és szervezetet ma Antalfalván.

Mások mellett Bakator Judit nyugalmazott tanító nevelői és alkotói tevékenységéért, Dékány Imre hegedűművész és prímás pedig a torontálvásárhelyi zenei életben való aktív szerepvállalásáért kapott plakettet. Dékány Imre első díjat szerzett 2011-ben, a Csókán megrendezett Dankó Pista prímástalálkozó-versenyen.

Dékány Imre, hegedűművész, prímás, Torontálvásárhely: „Nagyon szép elismerés, 30 év munka után, úgy, hogy ez csak egy motiváció a további munkára és a fiataloknak is motiváció, hogy ezen az úton haladjanak tovább.”

Antalfalva
kitüntetés

Kapcsolódó tartalmak

Most

13:35

Lesz-e fagykár a gyümölcsösökben?

Idén is, mint jó pár évre visszamenőleg kora tavaszi fagyokkal szembesültek a gyümölcstermelők. Az elmúlt hetekben a fagyzugos helyeken a hajnali órákban a -4, -6 fokot is elérte a hőmérséklet.
13:20, Frissítve: 13:26

Tojásvadászat Királyhalmon

Tojásfadíszítés, kézműves foglalkozás és kincskeresés - ez várt ma a gyerekekre Királyhalmon. A kultúrotthon előtti parkban örömmel gyűjtötték a húsvéti kincseket a legkisebbek.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.