Ugrás a tartalomra
Ranjug/Tanja Valic

Kitüntették Stefan Milenković hegedűművészt

2021.04.02
14:08
Forrás
Tanjug
A Karađorđe-csillag első fokozatú érdemrendjével tüntették ki Stefan Milenković hegedűművészt, zenepedagógust.

Az elismerést Szerbia államiságának napja alkalmából ítélték oda neki, amiért a művész jó hírét vitte az országnak a klasszikus zenében elért sikereivel. A Karađorđe-csillagot a szerb elnök, Aleksandar Vučić adta át. Azt mondta, Stefan Milenković kivételes karrierjével, rendkívüli tehetségével és elkötelezettségével sokat tett Szerbiáért, amire mi, egyszerű emberek ezer év alatt sem lennénk képesek. 

Stefan Milenković
Karađorđe-csillag

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:31, Frissítve: 17:36

Beléphetnek Magyarországra az ott érettségiző diákok

Beléphetnek Magyarország valamennyi megnyitott határátkelőhelyén azok a külföldön tartózkodó diákok, akik az érettségi vizsgán történő részvételüket igazolni tudják az intézmény vizsgabehívójával, május 2-a és 26-a, valamint június 2. és 26. között.
16:19, Frissítve: 17:29

Védjük meg a tavasz hírnökeit!

A több napig tartó hideg és csapadékos tavaszi időjárás különösen megnehezíti a fecskék életét. A hűvös időben a madarak kevés repülő rovart találnak, ami egyébként a kizárólagos táplálékukat jelenti. Mi segíthetünk, hogy túléljék rossz a időt!

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!