Ugrás a tartalomra

Komolyzenei koncertek a CNESA szervezésében

2021.06.30
12:05
2021.06.30
18:31
Forrás
Pannon RTV
Folytatja szabadtéri koncertsorozatát a CNESA Oktatási és Művelődési Intézmény. Július másodikán, pénteken este fél nyolctól a szegedi Giovani Artisti Vonósnégyes ad kamarazene koncertet a vajdasági hangversenysorozatuk keretében.

Július 5-én, hétfőn pedig 19 órai kezdettel a belgrádi Ansambl za drugu novu muziku elnevezésű billentyűs formáció szórakoztatja a közönséget.

A belépés mindkét eseményre díjtalan – emelte ki Nadrljanski Tornai Erika. A  Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény igazgatónője hozzátette: „A pénteki hangversenyen műsoron lesz Handel, Mozart, Strauss, Dvorak, Bizet és Petrovits egy-egy műve. A belépés díjtalan, tehát most pénteken szabadtéri komolyzenei hangverseny a Cnesa melletti pavilonnál. Ugyanakkor július 5-ére, hétfőre is tartogatunk egy zenei ínyencséget 19 órai kezdettel már nem szabadtéren, hanem a Művészetek Háza nagytermében bemutatkozik a magyarkanizsai közönségnek a belgrádi Ansambl za drugu novu muziku elnevezésű formáció.”

Magyarkanizsa
komolyzenei koncert
Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény

Most

11:06, Frissítve: 11:11

Verstappené a Red Bull századik pole pozíciója

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamon ő rajtol majd az élről.
10:14

Verséneklő koncertet tartottak Ürményházán

A Vajdaságban tevékenykedő három Petőfi Sándor Program ösztöndíjasának együttműködésével jött létre a magyar költészet napja alkalmából megrendezett zenés műsor, amit az ürményházi Szent Anna Római Katolikus Templomban mutattak be.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.