Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Komolyzenei koncertek a CNESA szervezésében

2021.06.30
12:05
2021.06.30
18:31
Forrás
Pannon RTV
Folytatja szabadtéri koncertsorozatát a CNESA Oktatási és Művelődési Intézmény. Július másodikán, pénteken este fél nyolctól a szegedi Giovani Artisti Vonósnégyes ad kamarazene koncertet a vajdasági hangversenysorozatuk keretében.
Pannon RTV

Július 5-én, hétfőn pedig 19 órai kezdettel a belgrádi Ansambl za drugu novu muziku elnevezésű billentyűs formáció szórakoztatja a közönséget.

Pannon RTV

A belépés mindkét eseményre díjtalan – emelte ki Nadrljanski Tornai Erika. A  Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény igazgatónője hozzátette: „A pénteki hangversenyen műsoron lesz Handel, Mozart, Strauss, Dvorak, Bizet és Petrovits egy-egy műve. A belépés díjtalan, tehát most pénteken szabadtéri komolyzenei hangverseny a Cnesa melletti pavilonnál. Ugyanakkor július 5-ére, hétfőre is tartogatunk egy zenei ínyencséget 19 órai kezdettel már nem szabadtéren, hanem a Művészetek Háza nagytermében bemutatkozik a magyarkanizsai közönségnek a belgrádi Ansambl za drugu novu muziku elnevezésű formáció.”

Magyarkanizsa
komolyzenei koncert
Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény

Most

10:53, Frissítve: 10:59

Klári néni emléke előtt tisztelegtek

Vlasityné Zélity Klárára emlékeztek Moholon. Népdalaival hatalmas örökséget hagyott hátra, nagy hatást gyakorolt a vajdasági és a magyarországi kultúrára is. Egész napos programmal készültek a szervezők a nótafa tiszteletére.
08:35

Felhős, borongós nap elé nézünk

Csapadékra elsősorban az esti órákban kell számítani a térségben, de már napközben is többfelé eső, zápor alakulhat ki. A déli-délkeleti szél helyenként felélénkül. Délután 23 fokra van kilátás.

Népszerű

Súlyos közúti baleset a határátkelő közelében

Szerencsétlenség történt az Újvidék-Horgos autópályán, a határátkelőtől 2 kilométerre. A baleset 15 óra körül történt, egy személy elhunyt - erősítették meg a szerb közmédiának az illetékesek.