Ugrás a tartalomra

Könyvtárosoknak szóló továbbképzés Zentán

2019.11.04
12:22
2019.11.04
12:35
Forrás
Pannon RTV
A könyvtári munka hatékonyságának növelését célozza az akkreditált, ingyenes informatikai továbbképzés Zentán.

Az esemény helyéül a zentai Városi Könyvtár gyermekosztálya szolgál november 15-én, 10-től 16 óráig. A két részből álló képzés bemutatja, hogy hogyan építhető ki könyvtáron belül a vonalkódok nyomtatásához szükséges infrastruktúra, valamint szó lesz a könyvtár marketingjének javításáról is. Az előadók Bednárik Prokec Zita és Hicsik Dóra. Érdeklődni a Vajdasági Magyar Művelődési Intézetben lehet Vázsonyi Csillánál. Telefon: 024/816-790. A jelentkezéseket a csilla@vmmi.org e-mail címre várják a jelentkező teljes nevének és a munkahely hivatalos elnevezésének feltüntetésével. A határidő november 11.

könyvtár
képzés
Zenta

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.